Victor Nelsson resmen açıkladı! "Başka bir yer bulmam gerekecek"

Galatasaray'da geleceği belirsiz olan Victor Nelsson'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Victor Nelsson resmen açıkladı! "Başka bir yer bulmam gerekecek"

Galatasaray'ın sacunma oyuncusu Victor Nelsson, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Nelsonn'un açıklamaları şu şekilde:

"SÖZLEŞMEMİN 1 YIL DAHA UZATILMASINI İSTEMEDİM"

"Son milli takım toplantısının ardından sözleşmemi uzatmayacağımı açıklamıştım. Konuşmalar oldu ve kısmen anlaştık, ben de gidip düşündüm, ardından istemediğimi açıkladım. Sözleşmemin bitmesine üç yıl kaldı ve bir yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum, bu nedenle bir süre önce sözleşmemi uzatmak istemediğimi açıkladım. Bu yüzden mi yedek oturuyorum bilmiyorum. Bunu Okan Buruk veya yöneticilere sorun. Takımdan sorumlu olan kişi teknik direktördür. Kazanmak için en iyi olan kimse o oynar."

"OYNAYAMAZSAM BAŞKA BİR YER BULMAM GEREKECEK"

"Erden Timur ile bazı görüşmelerim var ama oynamazsam ne yapacağım açık. Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum ve eğer bunu yapmazsam başka bir yer bulmam gerekecek. Ben yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum."

"MANCHSTER MAÇINDA OYNAMADIĞIM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

"Manchester United maçında oynamadığım için çok kızgındım. Hayal kırıklığına uğradım. Son üç maçtır yedek kulübesindeyim. Bu beni çok şaşırttı. Siz dışarıdan görüyorsunuz ama ben içindeyim. En çok şok olan, kızgın olan ve tükenmiş olan benim. Özellikle Manchester United maçında ilk 11'de olmak isterdim ama ilk 11'de değildim. Son milli takım kampından bu yana garip şeyler oldu."

Victor Nelsson, Sevilla'ya transferinin gerçekleşmemesi konusunda da şunları söyledi:

"SEVILLA OLMADI AMA ARTIK İLK 11'E DÖNMEK ZORUNDAYIM"

"Sevilla ile görüşüldü ama bir sonuca varmadı artık Galatasaray'dayım ve bundan mutluyum. Biraz yedek kulübesinde kaldım, sonra ilk 11'e geri dönmek zorundayım."

"UÇAK REZERVASYONU DA YAPILMIŞTI"

"Sevilla transferi bir sonuca varmadı. Galatasaray'ın, teklifi yeterince iyi bulmadığını söyleyebiliriz. Buna katılabilirsiniz ya da katılmayabilirsiniz. Uçak rezervasyonu yapılmıştı ve hamile kız arkadaşımla birlikte bir ebe de vardı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Yaptığı bazı fedakarlıklar doğru ise gereken kolaylık yapılmalı!! Böyle futbolcular ile iyi ayrılmak lazım.