Wilfried Zaha sözünü verdi, Icardi'ye mesajı gönderdi!

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha, Kasımpaşa maçında oynadığı futbol ve attığı gollerle adeta şov yaparken soyunma odasında tebrik yağmuruna tutuldu.

Wilfried Zaha sözünü verdi, Icardi'ye mesajı gönderdi!

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katıp 3 yıllık sözleşme imzalattığı Wilfried Zaha, düşük performansıyla çok defa eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

PREMIER LİG GÜNLERİNİ HATIRLATTI

Old Trafford’da Manchester United’a attığı golle tepkileri biraz olsun dindiren Zaha, Kasımpaşa maçında Premier Lig günlerini hatırlattı.

SOYUNMA ODASINDA TEBRİK YAĞMURU

Harika performansı ve attığı iki golle üç puanın kahramanı olan Fildişili oyuncu, soyunma odasında başta Okan Buruk olmak üzere tebrik yağmuruna tutuldu.

"BAYERN MÜNİH'E DE GOL ATACAĞIM"

Hem takım arkadaşlarının hem de taraftarın yoğun ilgisi sonrasında büyük mutluluk yaşayan Zaha, “Bu daha başlangıç. Gollerimin devamı gelecek. Bundan sonra gerçek Zaha’yı herkes görecek. Bayern Münih’e de gol atacağım” sözünü verdi.

"ICARDI'YE 'SIRA SENDE' DİYORUM"

Sarı kırmızılı forma altında toplam dört gole ulaşan Zaha, Icardi sevinci yapmasını “Aramızda özel bir bağ var. Gol attıktan sonra bu sevinci yapıp sıra sende diyorum” açıklamasını yaparken “Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Onları mutlu etmek için çok çalışıyoruz. Bayern’i de yenebiliriz, ilk maçta bunu gösterdik.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 23:22
YORUM EKLE