Ali Koç: "Bana çamur atan arkadaş bir şey söylüyor, Erden Timur ile geçen gün denk geldik"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında Galatasaray ve Erden Timur ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: "Bana çamur atan arkadaş bir şey söylüyor, Erden Timur ile geçen gün denk geldik"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalar yaparken Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'a cevap verdi.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"RİZESPOR'A ALLAH SABIR VERSİN"

"Ne hikmetse bu Rize'de -Rizespor'a da Allah sabır versin- garip şeyler oluyor ve hep birinin lehine oluyor. İstatistiksel olarak burada bir dağılım olur, tek taraflı oluyor. Rakibimiz birçok maçını tek farkla kazanmıştır. Hakem kararlarında skoru etkileyecek olanlara odaklanıyoruz ama sadece kritik hatalar değil, maçın akışını etkileyen düdükler skoru etkileyen unsurlardır. Şampiyonluk yarışını doğrudan etkilemektedir."

RİZESPOR-  GALATASARAY MAÇINDA ABDÜLKERİM BARDAKCI'NIN POZİSYONU

"Şöyle bir iddia var, soruyorum. Rizespor - Galatasaray maçında gol öncesinde yapılan ve herkes tarafından faul olarak kabul edilen konu, ankete dahil edildi mi, edilmedi mi? Bize göre dahil edilmedi. Cevap istiyoruz. Bu soruların cevabını istiyoruz. Çok medenice soruyorum Sayın Büyükekşi, belki siz de bilmiyorsunuz."

ERDEN TİMUR'A CEVAP

"Bir arkadaş var. Dürüstlüğün abidesi. Türkiye'de ondan dürüstü yok. Dedi ki elimizde belgeler var. Ee göster diyoruz. Yok, yok, yok! Yapamıyor, korkuyor. Belge diye bahsettiği iki konu var. Biri eski MHK Başkanı Lale Orta'nın VAR görüntüleri yollaması. Bunlar öyle bir organizasyon ki... İçiniz rahat olsun. Başkanınıza, yönetiminize dolaylı, direkt, endirekt hiçbir şey gelmedi. Mahkemeye gidiyorum. İtibar saldırısı var."

"SENİ SELAHATTİN BAKİ'YE VEREYİM BAK NE YAPAR"

"Bana çamur atan arkadaş, bir de Beşiktaş ile ilgili bir şey söylüyor. Otelde kahvaltı, o, bu diyor. Çamur atıyor. Zehri veriyor. Gülüyor, ediyoruz da bu çok ciddi. 'Yolladık, tek tek sorduk' diyor. Sonra çok şükür akıllı bir adam çıkıyor oradan 'Ne cevap geldi?' diyor. Diyor ki 'Gönderildi mi, gönderilmedi mi bilmiyorum' diyor. Hasbelkader geçen gün denk geldik. 'Gönderdin mi?' dedim. 'Ee üü' yaptı. Doğruyu söylemiyor. Bu mertebede bir insan 'Aaa uuu' yapıyor. Olmaz, Olmaz! Yahu biz neyle mücadele ediyoruz. Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar. Bana çıkmayacaksın. Selahattin sen de bir daha öyle saygısızca alzheimer falan deme lütfen. Söylediği yalana inananlara ne deniyordu? Onun da tıpta karşılığı var."

"SELİM SOYDAN İÇİN HAYRETLER İÇİNDEYİM"

"Selim Soydan benim Selim abimdir. Severim, sayarım, hayretler içindeyim. Böyle Fenerbahçeliler olursa rakibe de gerek yok. Ben iki üç satırını okuyabildim, sonrasını içim almadı. 39 kongre üyemiz disiplin kurulu için başvurdu. Selim Soydan gibi birinin kulüpsüz kalması kötü olur. Bu konunun ne olacağına Fenerbahçe Disiplin Kurulu karar verir."

"ERDEN TİMUR GİBİ ATIP TUTMADIM"

"Benim duruşumu biliyorsunuz. Ben Mehmet Büyükekşi gelmeden karşıydım. Neden karşı olduğumu da hem kendisine hem de herkesin içinde söyledim. Bunun gibi (Erden Timur'un ekrandaki görüntüsünü işaret ederek) atıp tutmadım."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 21:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Koskoca fb başkanının konuşmalarına üslubuna bak!! Birde Erden beyin üslubuna bak!! Erden bey elimde belgeler var demiyor!! Elimde kayıtlar var diyor ve o kayıtları açıklıyor!! Sende bunların hepsi külliyen yalan diyorsun ve savcılığa şikayet de ettiğine göre bu VAR kayıtları bir şekilde eline geçip geçmediğini göreceğiz!! Bu olayı küçümsemek senin için bir ip ucu veriyor!! Selahattin Bakı ye verecekmiş!! Neyi veriyorsun Ali Koç? Sen zengin olabilirsin, ama şey olamamış sın anladın sen!! İnsanlara karaktersiz omurgasız dedikten sonra bu bir hakaret amaçlı değil demek akılı başında olan birinin söyleyeceği söz değil!! Senin aklını Erden Timur almiş !! Sağlığın bozulacak!! Paranla rezil kepaze olacaksın!! Allahın adaleti şaşmaz Koç!!

Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Ali Koç kara para aklayan kulüpler için açıklama yaparken Engin Polat senin sponsor un değil miydi? Ne kadar destek aldın? Buda ortaya çıkmalı!!

Ferit
Ferit - 7 ay Önce

Bu dünyada rezillik yaşamak böyle oluyormuş demek ki, koskoca Ali Koç' un düştüğü hallere bak. Bence freni patladı artık,

Gs
Gs - 7 ay Önce

Bence polemiğe girilmemeli algı yapıp gündemi değiştirmeye çalışıyor.

Rufi Kurtuluş
Rufi Kurtuluş - 7 ay Önce

Holding yönetebilirsiniz,30 kişiyi yönetemiyorsunuz.Bu iş çalışan işçilere benzemez,zannediyorum kiFBli futbolcular bile,*ne konuşuyor bizim başkan anlamadık*

İhsan Yaşar
İhsan Yaşar - 7 ay Önce

Koskoca Fenerbahçe camiasının başkanı bu mu TV ,lerde her gün yine çöküş yaşayacak neden amacı GS yenmek gözünü kör ediyor hem lig hem Avrupa hedefi olan GS hedefi iyi belirliyor yani koskoca Fenerbahçe camiasının bu başkanı böyle giderse kendisi devlet sorunu olmaya başlayacak milleti sokağa dökmek sokağa çağırmak bizi Gezi olaylarını anımsatıyor Fenerbahçe taraftarı bir baksa anlayacak Trabzon maçını gördünüz rakip ne kadar güzel oynadı İsmail hoca as oyuncusunun yerine alternatif yetistirmemis daha yeni başlayacak çöküş Ali başkan yine başladı GS demeye yazık böyle olmamalı konsantre olmalı lige oyuna