Xabi Alonso, "Galatasaray'dan izleyelim" dedi, stada gelip takip edecekler!

Galatasaray'da sezona damga vuran performanslardan birini sergileyen Barış Alper Yılmaz'ın Avrupa'daki talipleri artarken Bayer Leverkusen de 23 yaşındaki milli yıldız için izleme kararı aldı .

Xabi Alonso, "Galatasaray'dan izleyelim" dedi, stada gelip takip edecekler!

Galatasaray forması altındaki başarılı performansıyla özellikle İtalyan ekiplerinin dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz'a bu sezon Bundesliga'nın flaş takımı Bayer Leverkusen de talip oldu.

XABI ALONSO'NUN RADARINA GİRDİ

Milli yıldızın istikrarlı ve başarılı performansı ile çok yönlü oyunu sebebiyle Xabi Alonso'nun radarına girdiği öğrenildi. 

XABI ALONSO: "İZLEYELİM"

Diriliş Postası'nda yer alan habere göre; Xabi Alonso'nun 'İzleyelim' dediği Barış Alper Yılmaz için Alman ekibi, stadyuma gözlemci göndererek canlı şekilde izleyip raporlatacak.

JOKER OLARAK GÖRÜYORLAR

Bundesliga'da Bayern Münih'in 16 puan önünde son 6 haftaya giren Bayer Leverkusen, yüksek ihtimalle bu hafta şampiyonluğunu ilan edecek.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Alman ekibi, hem elindeki oyunculara yüksek teklif gelmesi durumunda satacak hem de Barış Alper Yılmaz gibi potansiyelli ve Avrupa pazarına göre uygun isimleri alarak istikrarı sürdürecek.

Barış Alepr Yılmaz'ın farklı pozisyonlarda oynaması da büyük bir avantaj olarak görülüyor. 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 03:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuna Yazar
Tuna Yazar - 2 hafta Önce

Barış Alper Leverkusen de rahat oynar Bayern München de Leimer den daha iyi.Yani 30 milyon Euro ya satılabilir.