Yağız Sabuncuoğlu: "4.5 milyon Euro’nun altına bırakmayacaklarını Galatasaray'a resmen ilettiler"

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ın transferi konusunda Rangers ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yağız Sabuncuoğlu: "4.5 milyon Euro’nun altına bırakmayacaklarını Galatasaray'a resmen ilettiler"

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, Rıdvan Yılmaz transferindeki son durumla ilgili bilgiler aktardı.

Sabuncuoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"A PLAN HALA RIDVAN YILMAZ"

"Galatasaray’ın sol bekte A planı hala Rıdvan Yılmaz. İki takım arasında en son dün resmi temas kuruldu. Görüşmeler devam ediyor. Rıdvan olmazsa diğerlerini konuşmaya başlarız."

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'TAN İZİN ALMAK ZORUNDA DEĞİL"

"Rangers ve Beşiktaş arasında oyuncu veya kulübü bağlayan bir anlaşma bulunmuyor. Rangers, eğer Rıdvan’ı Türkiye’ye satmak isterse, Beşiktaş’a sadece transferle ilgili detay bilgi verecek. Galatasaray, Rıdvan ve kulübüyle anlaşırsa herhangi bir izin almak zorunda değil."

"RANGERS, 4.5 MİLYON EURO'NUN ALTINDA BIRAKMAYACAĞINI İLETTİ"

"Galatasaray ile Rangers arasında Rıdvan Yılmaz transferi için 1 milyon Euro'luk fark kaldı. Henüz Galatasaray tarafı Rangers’ın istediği şartlara yakın yeni bir teklif yapmadı. Rangers 4.5 milyon Euro’nun altına bırakmayacağını sarı kırmızılı kulübe resmen iletti." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 13:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Yahu bırakın şu adamın peşini.. Türk milli takımına formda oyuncu kazandırmak sadece GS'ın işi midir? Rıdvan efendinin kendi bileceği iş.. Kulübü GS'ın oyuncu sattığını öğrenirse 6 milyona çıkarlar..

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Adamlar, maden bulduk diye kazmayı vurup vurup duruyorlar. Okan bey, senden hoca moca olmaz. Rıdvan Yılmaz diye tutturduğun için.