Yakup Çınar: "3 kulüp Galatasaray'a teklif yaptı, kararını yarına kadar verecek"

Transferin son günlerinde Galatasaray'da hem yeni transferler geliyor hem de ayrılıklar yaşanıyor.

Yakup Çınar: "3 kulüp Galatasaray'a teklif yaptı, kararını yarına kadar verecek"

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ile yollar ayrılıyor.

24 yaşındaki golcü oyuncu için Çaykur Rizespor ile anlaşma sağlandığı belirtilirken iki kulübün daha devreye girmesi sebebiyle karar Halil Dervişoğlu'na bırakıldı.

HALİL DERVİŞOĞLU GELİŞMESİ

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar, Halil Dervişoğlu ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeyi duyurdu.

Çınar'ın aktardığı bilgiler şu şekilde:

"3 KULÜP TEKLİF YAPTI, YARINA KADAR KARAR VERECEK

"Halil Dervişoğlu için Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük Galatasaray'a teklif yaptı. Sarı Kırmızılı takım, ligin ikinci yarısında süre bulması için transfere izin verecek. Halil Dervişoğlu kararını yarına kadar verecek." ifadelerini kullandı.

3 YILLIK İMZA ATMIŞTI

Sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzlayan Halil Dervişoğlu'nun ligin ikinci yarısında kiralık olarak forma giyerek form tutması bekleniyor.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Bizim takım böyle işte, nerede bir Gs düşmanı var, bir at hırsızı var hep onlarla iş yapar.. Rize, karagümrük (S. Hurma'dan dolayı), Başakşehir vs.. olanaklarını hep GS aleyhine kullanan takımlar.. Verelim Kayserispor'a gitsin.. Kayseri gariban ve Anadolu takımı..

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 3 ay Önce

Her fırsatta GS düşmanlığı yapan ( Rize, Karagümrük, Kayseri, Başakşehir) kulüplere kesinlikle vermeyin. 3 kuruş az bile verse düşmanca tavırlar sergilemeyen kulüplerden birine verin, tavrinizi koyun bu tip takımlara.