Yakup Çınar: "Galatasaray, Nelsson ve Ziyech giderse Türkiye'den iki oyuncuyu transfer etmek istiyor"

Galatasaray'da transferde hareketli günlerin yaşanacağı bir döneme girildi.

Yakup Çınar: "Galatasaray, Nelsson ve Ziyech giderse Türkiye'den iki oyuncuyu transfer etmek istiyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA'NIN PREMIER LİG'DEN TALİPLERİ VAR"

"Wilfried Zaha, kendisini gömenleri gömdü. Dün bambaşka bir Zaha izledik. Üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Wilfried Zaha'nın Premier Lig'den talipleri var."

"ERDEN TİMUR'UN BİR AVRUPA SEFERİ OLACAK"

"Galatasaray'da transfer operasyonu bu hafta itibarıyla başlıyor. Erden Timur'un bir Avrupa seferi olacak. İngiltere'ye kesin gidecek. İtalya ve Fransa'ya da gitme ihtimali var."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, TAKIMIN VEZİRİ GİBİ"

"Okan Buruk, elindeki piyonları vezire çevirdi. Barış Alper Yılmaz, takımın veziri gibi. Her tarafa gidiyor, bir şekilde katkı sağlıyor. Okan hoca, hangi oyuncuyu hangi mevkide oynatırsa oynatsın verim alıyor."

"KEREM DEMİRBAY'I TEBRİK ETMEK GEREKİYOR"

"Kerem Demirbay, takımdaki abilik-dayılık rolünü fazlasıyla üstleniyor. Yabancılarla, yerli futbolcular arasında iletişimi kuran isim. Bir ağırlığı var. O yüzden Kerem Demirbay'ı da tebrik etmek gerekiyor."

"BEN OLSAM HİÇ KİMSEYİ GÖNDERMEM"

"Ben Galatasaray'ın sportif direktörü olsam, bu kadrodan hiç kimseyi göndermem. Çünkü hepsinin ne kadar değerli olduğunu her hafta anlayabiliyorsunuz."

"NELSSON'UN AYRILMASI HALİNDE LİSTEDE İKİ İSİM VAR"

"Milan ciddi şekilde Nelsson ile ilgileniyor. Milan, oyuncu için Galatasaray'a 10 milyon Euro vermeye hazır. Nelsson'un ayrılması halinde Galatasaray'ın listesinde iki isim var. Emirhan Topçu ve Andreaw Gravillon. Çaykur Rizespor'un Emirhan Topçu için 5 milyon Euro'luk bir beklentisi var."

"ZIYECH GİDERSE YUSUF SARI'YI DÜŞÜNÜYORLAR

"Ziyech ile yolların ayrılması halinde Galatasaray, Yusuf Sarı'yı transfer etmeyi düşünüyor. Okan hocanın da beğendiği isimlerden bir tanesi. Ziyech'in ayrılma ihtimali yüzde 50-50"

"BU HAFTA SOL BEK PROBLEMİ ÇÖZÜLECEK"

"Galatasaray, bence bu hafta içi sol bek problemini çözecek."

"KAMADA İÇİN 10 MİLYON EURO BEKLENTİLERİ VAR"

"Galatasaray'ın transfer gündemindeki Pasalic'in kulübü Atalanta, oyuncusunu bırakmak istemiyor. Kamada için ise Lazio'nun beklentisi 10 milyon Euro ama Lazio'ya yakın kaynaklar, 5 milyon Euro'ya düşebileceklerini iletiyor. Kamada da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor." ifadeleri kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 02:27
YORUM EKLE