Yakup Çınar: "Okan Buruk'un istediği iki isim transfer ediliyor"

Galatasaray Yönetimi, Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda bir toplantı gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar, ilk etapta orta alana iki transfer daha yapıp, bu bölgedeki açığı tamamen gidermeyi hedefliyor.

Yakup Çınar: "Okan Buruk'un istediği iki isim transfer ediliyor"

Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, ilk etapta orta sahanın tamamlanmasını istedi.

OKAN BURUK'UN İSTEDİĞİ İKİ İSİM BİTİRİLİYOR

Galatasaray Yönetimi'nden başkan Dursun Özbek ile kurmaylarından Erden Timur ve Cenk Ergün, kritik bir zirve gerçekleştirdi. Bu paralelde ise Buruk'un istediği iki ismin bitirilmesi konusunda karar alındı. Aslan, merkez orta saha için Midtjylland forması giyen Evander'i bitirmek istiyor.

EVANDER İÇİN 6 MİLYON EURO

10 milyon Euro'dan kapıyı açan Midtjylland bonservis isteğini 8 milyona çekti, Cim Bom teklifini 6 milyon Euro'ya yükseltti. Transfer operasyonunu bizzat Erden Timur yönetiyor, tarafların 1-2 gün içinde orta noktada buluşması bekleniyor.

24 yaşındaki Brezilyalı maestro da Aslan olmayı çok isterken, Evander'in menacerliğini yapan babası görüşmeler için Brezilya'dan Danimarka'ya gitti. Oyuncu tarafı, Galatasaray'ın 1 milyon Euro civarındaki maaş önerisini kabul etti.

Son olarak 6 milyon Euro bandı görüşülürken, eğer taraflar bu rakamda anlaşılırsa transfer gerçekleşecek. Sarı- Kırmızılılar, iki oyuncuyu da kadrosuna katmak için yoğun bir hafta geçirecek.

DİĞER İSİM NADIEM AMIRI

Gündemdeki bir diğer isim Nadiem Amiri Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Fakat Alman ekibinin, oyuncunun 3 yıllık sözleşmesinin olması nedeniyle ufak pürüzler çıkardığı öğrenildi. Cim Bom, hafta içerisinde bu pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacak.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 09:42
YORUM EKLE