Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Ocak ayında transfer edecek, çok üst düzey bir golcü"

Galatasaray, sezona büyük hedeflerle başlarken önemli bir kadro oluşturmuştu.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Ocak ayında transfer edecek, çok üst düzey bir golcü"

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK ÜST DÜZEY BİR GOLCÜ ALINABİLİR"

"Ocak ayında Avrupa şampiyonluğu için transferler yapılacak. Çok üst düzey bir golcünün daha alınabileceğini düşünüyorum. O bölgeyi daha da güçlendirmek istieyeceklerdir. Ona göre transferler yapılacaktır."

"AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUM"

"Galatasaray'ın Avrupa'da da Mayıs ayını göreceğine inanıyorum. Bir mucize daha gerçekleştireceklerdir. Ben Galatasaray'dan Avrupa şampiyonluğu bekliyorum. Galatasaray, artık çıtayı yükseltti. Hedef artık çok büyük."

"PREMIER LİG'DE İLK 5'E GİRER"

"Galatasaray'ı Premier Lig'de oynatsanız ilk 5'e girecek kapasiteye sahip. Hedef sadece lig şampiyonluğu olmamalı. Galatasaray, daha ilerisini görmeye başladı.  Manchester United zaferi de tesadüf değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 09:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim dağcı
Selim dağcı - 7 ay Önce

Ali koçun bir kıskançlığı var anlamıyorum gs ne zaman güzel bir iş yasa hemen ortaya bir yalan atıyor kıskanma ne olur çalış belki seninde olur arabalarda çalışma ne gezer ancak gs kimle ilgileniyo onu alalım derken ihtiyacı olan 6numara ya geç kaldılar geçmiş olsun seni çirkef ali