Mehmet Demirkol: "Muhtemelen Galatasaray'dan transfer oldu, yaptığı çok enteresan"

Galatasaray'da müthiş performans sergilediği maçta Manchester United'i 3-2 mağlup etti.

Mehmet Demirkol: "Muhtemelen Galatasaray'dan transfer oldu, yaptığı çok enteresan"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"KAAN AYHAN ÇOK RİSKLİ BİR KARARDI"

"Okan hoca ve ekibini gerçekten tebrik ediyorum. Çok riskli kararlar verdiler. Kaan Ayhan kararı çok riskli bir karar. Bunu anlatamazsın yani. Kaan Ayhan mükemmele yakın oynadı. Müthiş bir iş, herkesi kutlamak istiyorum ama öncelikle Okan Buruk'u."

"KEREM'İ PARÇALAMAK İÇİN FIRSAT ARIYORLAR"

"Kerem Aktürkoğlu sahada ve millet parçalamak için fırsat arıyor. Zaten ilk yarıda da kaçırdığı bir iki pozisyondan sonra ya da tercihlerinden sonra sosyal medyada kıyım başladı."

"İKİ TANE KRİTİK POZİSYON VAR"

"Esasında çok kritik iki pozisyon var. Icardi, penaltıyı kaçırdı. Bu çok yıpratıcı bir durum. Daha geçen maçta da kaçırmıştı ama bu maçta da hemen döndü. Attığı gol de Icardi'nin fiziki durumunu göz önüne aldığımızda kolay bir gol değil. Maç boyunca çok uğraştı. Bir de Kerem'in kaçırdıklarından sonra gole dönüşü. Manchester United deplasmanında 10 numara oynamak hiç kolay değil ve hiç bilmediğin bir pozisyon."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI AKIL ALMAZ"

"En üzerinde durulması gereken adamın Abdülkerim Bardakcı olduğu kanaatindeyim. Müthiş bir profesyonellik örneği veriyor, akıl almaz. Bu performansı çok rahat transfer yaptırır. Umarım Montella, milli takımda bu performansı değerlendirir. Çünkü bu sadece bir stoper performansı değil, bu bir lider performansı. Muslera ile savunma liderliğini paylaşıyor ve henüz 1 yıldır Galatasaray'da oynuyor. Fiziksel olaraK yıkılmıyor."

"SACHA BOEY TRANSFER YAPTI"

"Muhtemelen Sacha Boey transfer yaptı. Onda da müthiş bir çıkış var. Bir sene önce benim eleştirdiğim bir oyuncuydu, yaptığı çok enteresan." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 19:07
YORUM EKLE