Önder Özen: "Okan Buruk hepimizi yanılttı, kadro açıklanınca korktum"

Galatasaray'ın Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etmesi büyük yankı uyandırdı.

Önder Özen: "Okan Buruk hepimizi yanılttı, kadro açıklanınca korktum"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekikde:

"KORKULARIM VARDI AMA OKAN BURUK HEPİMİZİ YANILTTI"

"Kadro açıklanınca Kaan Ayhan ile ilgili maç öncesinde benim de korkularım vardı. 'Acaba biraz kıpırtısı düşük olabilir mi?' diye... Okan Buruk, hepimizi yanılttı, takımı ikiye böldü. Öndekiler baskıya gitti. Torreira, hücumdaki dört oyuncunun birden arkasındaydı, Kaan da stoperlerin önündeydi. Orada dengeyi sağladı."

"MANCHESTER UNITED, ANA OYUNUNU OYNAYAMADI"

"Bu oyun, Manchester United'ın ana oyununu oynamasına izin vermedi. Galatasaray'ın önde baskısı belki sonuç vermedi ama onların da hayal ettiği ana planı oynatmadı. Manchester United, ritim bulamadı. Galatasaray, bir tek 50-65 aralığında ritim yakaladı. Onun dışındaki hiçbir bölümde izin vermedi."

"BU GERÇEK BİR TEST"

"Galatasaray'ın çok ama çok güçlü bir kadrosu olduğunu bu testte gördüm. Bu gerçek bir test. İç sahada olsa yine bşaka bir şey konuşabilirdik ama Old Trafford'da yaptı. Galatasaray, böyle bir maçtan alnının teriyle harikulade çıktı. Galatasaray artık birincilik dahil her masada var."

"BU BİR TAKIMIN ÇİMENTOSUDUR"

"Her zaman söylerim, iyi bir takım olmak için kutlama yapmak gerekir. Bu bir kupa olabilir, bir zafer olabilir. Sizden daha önde, markalaşmış bir takımı deplasmanda yenmek, soyunma odasındaki birlikteliği artırır. Bu bir takımın çimentosudur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 22:56
YORUM EKLE