Erinç Bilican: "Galatasaray'da son maçlarını izliyor olabilirler, silip süpürdü"

Galatasaray'ın Manchester United ile oynadığı karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri Sacha Boey oldu.

Erinç Bilican: "Galatasaray'da son maçlarını izliyor olabilirler, silip süpürdü"

Markaj Youtube kanalında Erinç Bilican, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"BOEY'İN SON MAÇARLINI İZLİYOR OLABİLİRLER"

"Galatasaray taraftarı, Sacha Boey'un son maçlarını izliyor olabilir. Zaten çok ciddi bir radara girmişt. Hem Kopenhag hem de Manchester United maçlarında da kendisini gösterdiği için artık takımlar, Sacha Boey için harcama yapmaktan korkmayacaktır."

"BOEY, SİLİP SÜPÜRDÜ"

"Barış Alper Yılmaz oyuna girdikten sonra Sacha Boey, iyice kendine geldi. Çünkü ilk yarıda Boey, Tete'nin adam kaçırmasıyla çok fazla bire bir kaldı. Zorlanıyor gibi gözükse de yine de 1-2 pozisyonda Rashford'un karşısında durdu. Barış'ın da girmesiyle artık tamamen kendisine döndü. Hiçbir pozisyonda bire bir ya da ikiye bir kalmadı ve Manchester United'ın sol kanadını silip süpürdü."

"KEREM'İN MUADİLİ YOK"

"Kerem Aktürkoğlu'nun kötü oynadığı maçlar da tabii ki var ama Kerem'in şu an Galatasaray kadrosunda muadili yok. İkinci bir ismi yerine koyamıyorsun. Boş alanlara yaptıpı koşuyu yapabilen ikinci bir adam yok. Attığı goldeki koşuyu da başka biri yapamazdı. Galatasaray'ı çok ciddi hücuma kaldırıyor. Kopenhag maçında taraftarlar kızıyor ama o gol pozisyonlarını yaratan da Kerem."

"NELSSON, BUNLARI YAPMIYOR"

"Abdülkerim Bardakcı, geniş alanda yakalandığı zaman temkinli davranmıyor. Hamle yapmaya çalışıyor. Nelsson bunları yapmıyor. Nelsson açık alanda yakalandığı zaman bekliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 09:37
YORUM EKLE