Levent Tüzemen: "Maç öncesi alaycı ve sinirlendirici davrandılar, sahada cevap verdi"

Galatasaray, Devler Ligi'nde Manchester United karşısında dev bir galibiyete imza attı.

Levent Tüzemen: "Maç öncesi alaycı ve sinirlendirici davrandılar, sahada cevap verdi"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın 3-2'lik Manchester United galibiyetini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

Old Trafford'daki Düşler Tiyatrosu'nda Galatasaraylı oyuncuların futbol galasını izledik. Okan Buruk ve öğrencileri, Manchester United önünde büyük bir zafere imza atarak Türkiye'yi sevince boğdu. Muslera'dan Icardi'ye kadar tüm oyuncular, korkmadan coşkuyla ve kazanmak için mücadele verdi. 

"BOEY, 100 DAKİKA HİÇ YORULMADI"

G.Saray iki kez geriye düştü, Icardi ile bir penaltı kaçırdı ama oynadığı cesur futbolun karşılığını galibiyetle aldı. Gecenin yıldızı Sacha Boey'di. Uzatmalar dahil 100 dakika hiç yorulmadı, sağ kanattan G.Saray'ın 'ciğerleri' olarak görev yaptı. 

"ABDÜLKERİM, TEK BAŞINA ÖNLEDİ"

Abdülkerim Bardakcı birçok pozisyonda Manchester ataklarını tek başına önledi, Muslera büyük kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi. 

"ZAHA, SAHADA CEVAP VERDİ"

Basın toplantısında İngilizlerin alaycı ve sinirlendirici sorularına Zaha, sahada cevap verdi. Galatasaray'ın ilk golüne imza attı. Kerem Aktürkoğlu yine çalışkanlığı ile öne çıktı. Zaman zaman pas hataları yapsa da asla oyundan düşmedi, mücadelesini sürdürdü. 

"DEĞİŞİKLİKLER ÇOK DOĞRUYDU

Okan Buruk'un değişiklikleri çok doğruydu. Özellikle Avrupa tecrübesi yüksek Mertens'in oyuna girmesi, G.Saray'ı toparladı. Kazandırdığı penaltıyı Icardi kaçırsa dahi Sanchez'in kafa pası ile buluştuğu topta mükemmel bir aşırtma vuruşla galibiyeti getirdi. İngiltere'de G.Saraylı taraftarların 'Aşkın olayım' şarkısını söylemelerini sağladı. 

"NDOMBELE HAZIR OLUNCA ÇOK GÜÇLÜ ORTA SAHA OLACAK"

Torreira çıkana kadar rakiplerden etkili toplar çaldı, Kaan Ayhan da iyi oyunla göz doldurdu. Okan hoca Ndombele'yi tam hazır hale getirip takıma monte ettiğinde G.Saray'ın çok güçlü bir orta sahası olacak. Düşler Tiyatrosu'ndaki zafer gösterisinde emeği geçenleri alkışlıyorum.

Kaynak: Levent Tüzemen / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 09:42
YORUM EKLE