Serkan Akcan: "Galatasaray’ın bu sezon en büyük kazancı, muazzamdı"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United galibiyeti sonrasında 4 puanla ikinci sırada yer aldı.

Serkan Akcan: "Galatasaray’ın bu sezon en büyük kazancı, muazzamdı"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray, Manchester United’ı böylesi bir kaos içinde yakalamışken fırsatı değerlendirmek için her yolu deneyeceğini ilk dakikadan itibaren gösterdi. 

"BÜYÜK RİSKTİ AMA..."

Okan Buruk’un Kaan Ayhan’ı orta sahada Torreira’nın yanında kullanması, Kerem’i forvet arkasına çekmesi Manchester deplasmanında konforlu olmasa da heyecanlı bir ilk yarı izletti. Manchester’a karşı bu kadar önde basmayı planlamak büyük riskti. Ama hayatın gerçeklerinden biri risk ne kadar büyükse kazanç da o kadar büyük olur. 

"GALATASARAY'IN ÖZGÜVENİNİ ZEDELEMEDİ"

Okan Buruk, önde basmanın riskini satın aldı, Angelinho’nun ön alan baskısında boşalttığı alanı Rashford doldurunca Höjlund’un kafasına çarptırarak tabelayı değiştirdi. Bu gol Galatasaray’ın özgüvenini zedelemediği gibi Davinson’un iç koridordan Zaha’ya attığı uzun pas maçın gidişatını değiştirdi. Zaha, Dalot’a rağmen klas bir golle takımını maça döndürdü.

"DAVINSON SANCHEZ, BU SEZON BÜYÜK KAZANIM"

Oliviera’nın kalesinden 70 metre ileride yaptığı bir pas hatasının dönüp gol olsa da Galatasaray’ın her gole ilk 5-6 dakika içinde cevap vermesi dün gecenin en büyük kazanımıydı. Davinson Sanchez, Galatasaray’ın bu sezon en büyük kazanımlarından biri doğrusu. Old Trafford’ta Zaha’ya attığı golün asisti muazzamdı ama Icardi’ye kafasıyla orta sahadan blok kıran bir pas atması ve Arjantinlinin de onu gole çevirmesi gecenin en güzel detaylarından biriydi.

Kaynak: Serkan Akcan / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 10:39
YORUM EKLE