Zeki Uzundurukan: "Rams Park'ın önüne heykeli dikilmeli, sahada adım attığı her an..."

Galatasaray'ın oynadığı harika futbol sonrasında Bayern Münih'e mağlup olması büyük üzüntü yaşatırkern aynı zamanda gururlandırdı.

Zeki Uzundurukan: "Rams Park'ın önüne heykeli dikilmeli, sahada adım attığı her an..."

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Galatasaray - Bayern Münih maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"HARRY KANE'E TOP GÖSTERMEDİK"

Galatasaray, Bayern Münih karşısında oynadığı muhteşem futbolla bir dünya devi olma yolunda hızla ilerlediğini belgeledi. Dakikalar 65'i gösterdiğinde Panzerler'in kalesinde tam 20 şut göndermiştik. Bunların büyük bölümü de net pozisyonlardı. 2003-2004'ten bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında Bayern kalesine en çok şut çeken (16 şut) takım oldu Galatasaray. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi gruplarında 6 sezondur (36 maçtır) maç kaybetmiyordu. Alman Panzerleri'ne karşı öyle bir ilk yarı oynadı ki Galatasaray, şutlarımızla Ulreich'in koruduğu kaleyi adeta dövdük. Tottenham'dan 95 milyon Euro'ya transfer edilen Harry Kane'e top göstermedik. Üç kez geldiler, ilk yarıda Coman, ikinci bölümde de Harry Kane ve Jamal Musiala ile golleri buldular.

"ÇOK BALLISIN BAYERN MÜNİH"

Yaptıkları sadece bu... Galatasarayımız ise Aslanlar gibi mücadele etti. Sahadaki her futbolcumuz, adeta iki kişilik oynadı, oyuncularımızın formalarından kilolarca ter aktı. Tribünlerdeki muhteşem taraftarımızın sahaya verdiği enerji olağanüstüydü. Maalesef futbolun adaleti yok! Biz oynadık, Almanlar kazandı! Çok ballısın Bayern Münih çok! Bayern Münih'e yenilirken, onları sahadan silen takımın adına 'Galatasaray' denir! Evet Bayern Münih, bu sezon Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabilmek için Harry Kane'i transfer etti. Maç boyunca Abdülkerim Bardakcı'nın nefes bile aldırmadığı Kane, golünü attı. 110 milyon Euro'luk Jamal Musiala, Almanlar'a farkı getirdi. 1 milyar Euro'luk Bayern'e kaybederken, sahadan silerek kaybettik. Rakibe futbol dersi verdi Galatasaray!

Galatasaray, dün oynadığı tahrip gücü yüksek futbolla Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'in ardından ikinci olup bu gruptan çıkacağını gösterdi bizlere. 

"ICARDI'NİN HEYKELİ DİKİLMELİ"

Maçtan önce iğne olarak sakat sakat oynayan Mauro Icardi'nin Rams Park'ın önüne heykeli dikilmeli. Yaptığı çok büyük bir fedakarlık. Sahada adım attığı her an, canının yandığı gözlerinden okunuyordu. O yine büyüklüğünü gösterdi, Galatasaray'a penaltı kazandırdı. Olağanüstü güzellikle bir panenka penaltısı ile kaleci Ulreich'in aklını başından aldı. 

"FUTBOLUN ADALET TERAZİSİ RAMS PARK'TA ŞAŞTI"

Gel de üzülme! 75 dakika sahadan sildiğimiz Bayern Münih'e 3-1 kaybettik. Futbolun adalet terazisi, Rams Park'ta şaştı. Kaybettik ama gururluyuz! Teşekkürler Okan Buruk! Teşekkürler Sarı-Kırmızılı Aslanlar! Teşekkürler Galatasaray taraftarı!

Kaynak: Zeki Uzundurukan / Fotomaç

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 11:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali  Veli
Ali Veli - 7 ay Önce

Çok ballısın bayern diyorsunda bir sonraki maçında Bayernle o zaman görücez kim ballı laf olsun diye yazı yazıyorsunuz