Cem Dizdar: "Vıdı vıdıyı bırakın, Galatasaray'ı örnek alın, bu saatten sonra kimse..."

Galatasaray, Fenerbahçe'nin 6 puan önünde adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor.

Cem Dizdar: "Vıdı vıdıyı bırakın, Galatasaray'ı örnek alın, bu saatten sonra kimse..."

Habertürk yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Dizdar'ın açıklamaları şu şekilde: 

"BİRİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ, DİĞERİ SEÇİMİ GÜNDEM YAPIYOR"

"Galatasaray artık şampiyon oldu diyebiliriz. Fenerbahçe, sorunu dış hep etkenlerde arıyor. Yahu kardeşim artık şu dış etkenleri bırakın, vıdı vıdıyı bırakın. Artık 'O gitsin, bu gelsin' olayını da geçtim, bir zihniyet değişimi gerekiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi düşünürken Fenerbahçe seçimlerdeki taht kavgasını gündem haline getiriyor. Hep saha dışında kalıyorsun, şunu yapmayın artık ya."

"GALATASARAY'DAN ÖRNEK ALIN"

"Fenerbahçe, sezon başında farklı galibiyetler aldığı için herkes onları şampiyon ilan etti. Şimdi Galatasaray da farklı yeniyor. Bu da mı TFF veya hakemden kaynaklanıyor? Artık şu kalıplardan çıkın, pozitif olun. Yıllardır aynı şeyleri sayıp sayıp tekrarlıyorsunuz. Bari başarılı olan rakibinizden örnek alın."

"DZEKO KAÇIRIYOR, ICARDI ATIYOR"

"Konyaspor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçeli futbolcular antrenman maçı gibi çıktı. Dzeko kaçırıyor, Icardi atıyor. Livakovic tutamıyor, Muslera tutuyor. Bu saatten sonra kimse Federasyon ve MHK demesin. Fenerbahçe yönetimi de artık bu açıklamaları kesti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 08:53
YORUM EKLE