Emre Bol: "Galatasaray'da iki elini başına götürüp kendini sorgulasın, yoksa pahalıya mal olur"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Çekya ekibi Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.

Emre Bol: "Galatasaray'da iki elini başına götürüp kendini sorgulasın, yoksa pahalıya mal olur"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASASARAY'IN ÇOK BÜYÜK ŞANSINA ALDI"

"Sparta Prag'ın geriden çıkma sevdası esasında Galatasaray'ın çok büyük şansına oldu. Galatasaray'ın iki kanatı da pres ve hücum yapmayı seven isimler. Aynı şekilde Torreira var. Sparta Prag, ligde oynadığını burada oynamaya çalıştı ve mağlup oldu."

"İKİ ELİNİ BAŞINA GÖTÜRÜP KENDİSİNİ SORGULAMALI"

"Son dakikadaki kurtarışını geçtim, Muslera'nın maç 0-0'ken çıkardığı iki tane yüzde 100'lük pozisyonlar var. Okan hocanın iki elini başına götürüp kendini sorgulaması gerekiyor. Bunları göz ardı ederse ileride pahalıya mal olur. Kendi evinde, kendi seyircinin önünde oynuyorsun. Kadro kaliten daha iyi."

"3 FUTBOLCU GALATASARAY'IN OMURGASI

"Muslera, Davinson Sanchez ve Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ı sırtlıyor. Bu 3 futbolcu Galatasaray'ın omurgasını oluşturuyor."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA HAKSIZLIK EDİYORLAR"

"Herkes her şeyi yapamaz. Örneğin Muslera'nın ayakları çok iyi değil. Kerem Aktürkoğlu'nun da son vuruşları iyi değil. Wilfried Zaha'ya dünya kadar para veriyorsun ama Kerem onu kesiyor. Çocuğa haksızlık ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 15:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettooal
Ahmettooal - 3 ay Önce

Emre bol bu maça göre tesbitleri doğru. Ancak Sparta pragin Avrupa'da bile belini bukecek takım sayısı az . Hem bu kadar hızlı çıkıp hem bu kadar doğru pas yapan ilerde bı anda çoğalan kaç takım var ki Türkiye Ligi'nde kim bu kadar hzli oynayabiliyor.okan ilk maçta takımı tanımıyordu ikinci maça bilerek hazırlanacak eminim daha raahat kazanacak