Ertem Şener: "Fenerbahçe'de saygısızlık yaptılar, Galatasaray hiç yapmıyor, bu yüzden şampiyon olamıyorlar, bu işleri bırakın"

Fenerbahçe'de yaşanan Galatasaray gerginliği her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ertem Şener: "Fenerbahçe'de saygısızlık yaptılar, Galatasaray hiç yapmıyor, bu yüzden şampiyon olamıyorlar, bu işleri bırakın"

Beyaz TV programcısı Ertem Şener, İsmail Kartal'ın basın toplantısında Fenerbahçe Kulübü iletişimden sorumlu yetkilisinin muhabirlerine yaptığı saygısızlığı dile getirdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"KİMSE BİZE NE YAPACAĞIMIZI SÖYLEYEMEZ"

"Kanalımızın muhabiri Abdurrahman Sezgi, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrası İsmail Kartal'a, 'Bu oyun anlayışınızla Rams Park'ta galip gelebilir misiniz, şampiyon olabilir misiniz?' diye soru sordu. İsmail Kartal'ın yanında Alper Yemeniciler diye bir idareci, basın toplantısından sonra benim muhabirime 'Hocaya böyle saçma sapan sorular soramazsın' diyor. Bu işleri bırakın. Kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez. Sosyal medyaya göre hareket etmeye iyi alıştınız. Sesimizi kesemezsiniz. Orada olmazsa çıkıp TV'de dile getiririz."

"GALATASARAY BU SAYGISIZLIĞI YAPMIYOR"

"Sizin yaptığınız saygısızlıktır. Galatasaray, bu saygısızlığı yapmıyor. Ne Erden Timur ne de iletişimden sorumlu Murat Bereket ile hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadık."

"GALATASARAY, HİÇBİR ZAMAN SORGULAMAZ"

"Fenerbahçe'de sizler 'Aman bize dokunmayın, aman bizi eleştirmeyin' dediğiniz için bu haldesiniz. Bu yüzden şampiyon olamıyorsunuz. Dönün Galatasaray'a bakın. Okan Buruk geldiği ilk sezon eleştirildi. Bu sezon Avrupa maçlarından dolayı eleştirildi. Hiçbir Galatasaray yöneticisi veya yetkilisi, bir gazeteci veya basın mensubunu çekip sorgulamaz ama sizde bu artık fazla olmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 09:48
YORUM EKLE