Mehmet Ayan: "Galatasaray'a Alman hoca gelecekti, şimdi Mourinho bile kesemez"

Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı ve şampiyonluk avantajını artırdı.

Mehmet Ayan: "Galatasaray'a Alman hoca gelecekti, şimdi Mourinho bile kesemez"

Neo Spor Youtube kanalında Mehmet Ayan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ENDİŞELERİM VARDI AMA..."

"Galatasaray maçı öncesi endişelerim vardı ama maç başladıktan hemen sonra o endişelerden kurtuldum. Okan Buruk, muhteşem bir sağ kanat çözümlemesi yaptı. Muhteşem Galatasaray! Mayıs ayları Galatasaray'ın."

"ADAM TOPU BİLİYOR"

"Hakim Ziyech'in Mertens ve Icardi'ye paralel olarak yükselen performansı çok iyi bir noktada. Galatasaray'ın aldığı sonuçlarda etkisi büyük, adam topu biliyor."

"OKAN BURUK'UN YERİNE ALMAN HOCA GELECEKTİ"

"Üzerinden zaman geçtiği için şimdi açıklamamda bir mahsur yok. Geçen sezon Galatasaray, Başakşehir'i 7-0 yenmişti. Eğer Galatasaray o maçı kaybetseydi muhtemelen Okan Buruk'un yerine Alman hoca gelecekti. Çünkü puan farkı 7'ye çıkabilirdi. Bunu bizzat Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Okan Buruk'un şansı o günden sonra döndü ve peşine başarılar geldi."

"MOURINHO BİLE KESEMEZ"

"Bugün Galatasaray taraftarına 'Jose Mourinho gelecek, Okan Buruk'tan vazgeçer misiniz?' diye sorsalar. Taraftarın gözünde Jose Mourinho bile Okan Buruk'u kesemez. Bu sene de şampiyonluk yaşaması durumunda önümüzdeki sezon için ciddi bir kredisi olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 19:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslan parçası
Aslan parçası - 2 hafta Önce

Mourinho hoca bile değil ne gssi fener alsın onu para çok Alide Okan bize yeter