Wilfried Zaha'nın anlaştığı takımı duyurdular! "Pazartesi günü gitti ve iki gün kaldı"

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Wilfried Zaha'nın anlaştığı takımı duyurdular! "Pazartesi günü gitti ve iki gün kaldı"

Galatasaray’da Fildişili yıldız Wilfried Zaha  ile yol ayrımına geldi. Son haftalarda Okan Buruk'un forma şansı vermediği Zaha için İngiltere’den flaş bir haber ortaya atıldı.

2 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Crystal Palace'ta futbola başlayan Wilfired Zaha, daha sonra Manchester United'da da oynadı.

15 GOLE ETKİ ETTİ

Wilfried Zaha, bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı bulurken 10 kez gol sevinci yaşadı ve 5 asist yaptı.

YOLLAR AYRILIYOR

Ada basınında yer alan göre yıldız oyuncu, Premier Lig kulüplerinden West Ham ile anlaştı ve İngiltere'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

BONSERVİS GELİRİ ELDE EDİLECEK

Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı bulunan Wilfried Zaha için Galatasaray’a bonservis bedeli ödeneceği de gelen haberler arasında. Kalan haftalarda da Zaha’nın forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu belirtiliyor.

WEST HAM'IN İLK TRANSFERLERİNDEN BİRİ OLACAK

Habere göre West Ham United, Wilfried Zaha'yı Julen Lopetegui'nin ilk transferlerinden biri yaparak yeni teknik direktörüne orta sahanın solunda daha fazla seçenek sunmayı umuyor.

MENAJERLERİ İNGİLTERE'YE UÇTU

Pazartesi günü oyuncunun temsilcilerinin West Ham'daki mevkidaşlarıyla görüşmek üzere İngiltere'ye giderek iki gün kaldığı West Ham ile görüşmelerin ilerlettiği belirtildi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 22:01
YORUM EKLE