Ahmet Çakar'dan olay sözler! "Top toplayıcı olarak bile giremeyecek"

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi resmen sona erdi. Ahmet Çakar'dan Burak Elmas'a sert eleştiriler geldi.

Ahmet Çakar'dan olay sözler! "Top toplayıcı olarak bile giremeyecek"

Beyaz TV’de yayınlanan programda Ahmet Çakar, Galatasaray’da Fatih Terim ile yolların ayrılmasını değerlendirdi.

Ahmet Çakar, Fatih Terim’in gönderilmesine sert tepki gösterdi.

Çakar’ın açıklamaları şu şekilde:

-FATİH TERİM, TEKRAR GELECEK-

“Hocam Allah’ın sevdiği kuluymuşsun. Allah san öyle bir zamanda yardım etti ki bir avuç deneyimsiz genç yöneticiler, hem seni yıldız yaptı, hem kendilerini bitirdi. Niye? Burak Elmas ve yöneticileri,  Galatasaray tarihinin o tozlu raflarında kötü bir imajla anılacak insan grubu olacaklar. Eğer benim adım Ahmet Çakarsa bu Fatih Terim, tekrar Galatasaray’ın hocası olacak. Öyle bir zamanda mağdur şeklinde gönderildin ki yıldız oldun. Bu Galatasaray’dan hiçbir şey olmaz, Avrupa’da ilk turda elenir, küme düşmezse başarılıdır. Acemi, çömez, muhtemelen zengin aile çocuğu yöneticiler, Galatasaray oyuncağıyla oynamak pahasına kumpasa geldiler. Farkında değiller.”

-SEN FATİH TERİM’İ SATTIN, STADA GİREMEYECEKSİNİZ-

“Burak Elmas’ın yaptığı iş delikanlılığa sığmaz. Sen Fatih Terim’i sattın. Bundan 1,5 ay önce Nihat Özdemir’i ziyarete gittin. ‘Orada konuşulanları anlatsam yer yerinde oynar’ dedin, anlatmadın yer yerinden oynamadı. O kozmik toplantıda federasyondan birileri senden Fatih Terim’in gönderilmesini mi istediler, sana baskı mı yaptılar? Sicil numarasını yazarak yolların ayrıldığını açıkladılar. Utanmadan, hemen İspanyol hocanın biletini ayarladınız. Burak Elmas, o stada giremeyeceksiniz. Fatih Terim, iki Senedir başarılı değil, yanlışlar da yaptı. En çok yerden yere vuran ben söylüyorum, siz Fatih Terim’i sattınız. Yazıklar olsun.” 

-BANA SADECE ‘GELDİM AHMET’ DİYE MESAJ ÇEK-

“Fatih hoca, senden bu zamana kadar hiçbir şey istemedim. Bana kızgın, kırgın da olabilirsin. Ama Bu Galatasaray’a tekrar geldiğin gün bana sadece ‘Geldim Ahmet’ diye mesaj çek. Çünkü geleceksin. Sen geldiğinde sana bu saygısızlığı yapanlar stada top toplayıcı olarak bile giremeyecek.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2022, 22:06
YORUM EKLE