Barcelona-Galatasaray maçı öncesi şok eden olay

Avrupa kupalarında yoluna devam eden tek Türk takımı olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu karşılaşmasında Barcelona'yla karşı karşıya gelecek.

Barcelona-Galatasaray maçı öncesi şok eden olay

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Barcelona ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor. UEFA kritik maça Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien'i atadığını duyurdu. Bunun üzerine sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında görev yaptı

Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien bu sezon daha önce hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş maçlarında görev aldı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe, HJK Helsinki'yi İstanbul'da 1-0'lık skorla mağlup etti. Bastien'in düdük çaldığı diğer maçta ise Beşiktaş, Ajax deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı.

ŞAKA GİBİ İDDİA

Barcelona - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Benoit Bastien'in Galatasaray Lisesi'nin 134'üncü dönem mezunu olduğu iddia edildi. Bu haberlerin sadece bir iddiadan ibaret olduğuna SKORER ulaştı.

Yardımcıları da belli oldu

Öte yandan Benoit Bastien'in yardımcıları da belli oldu. Barcelona - Galatasaray maçında Fransız hakemin yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu üstlenecek.

Fatih Terim gitmeyecek

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Barcelona ile oynanacak maç için Camp Nou'ya davet ettiği Fatih Terim'den cevap geldi. Terim, mücadeleyi televizyondan izleyeceğini aktardı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 17:58
YORUM EKLE