Barcelona-Galatasaray maçını şifresiz canlı izle! Kanal ve frekans bilgileri...

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna fire vermeden devam eden Galatasaray, Camp Nou'da Barcelona'ya konuk olacak. Exxen'den naklen yayınlanacak Barcelona Galatasaray maçı ayrıca Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından da takip edilebilecek. Peki, CBC Sport nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri ne?

Barcelona-Galatasaray maçını şifresiz canlı izle! Kanal ve frekans bilgileri...

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu namağlup lider tamamlayan Galatasaray , Son 16 Turu'nda dünya devi Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Aslan, Camp Nou'da yıldızlar topluluğu rakibi karşısında avantajlı bir skor almaya çalışacak. Galatasaray, Süper Lig 'de geçirdiği hayal kırıklığıyla dolu sezonda, Avrupa Ligi'nde bir nebze olsun nefes almak istiyor. Avrupa Ligi'ndeki grubundan namağlup lider olarak çıkan, deplasmanda kalesinde gol dahi görmeyen Sarı-Kırmızılılar, UEFA organizasyonlarında ortaya koyduğu performansı devam ettirmenin hesapları içinde.

Barcelona - Galatasaray maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona - Galatasaray şifresiz mi?

Camp Nou'da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bu gece TSİ 23.00'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Barcelona - Galatasaray maçı şifresiz nasıl izlenir? (GS - Barcelona şifresiz)

Galatasaray, Son 16 Turu ilk maçında Barcelona ile kozlarını paylaşırken zorlu karşılaşma Exxen'den naklen yayınlanıyor. Barcelona - Galatasaray maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport'tan naklen takip edebilir.

CBC Sport nasıl ve nereden izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin.

Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC Sport frekans bilgileri ne?

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

ALTERNATİF KANALLAR

Barcelona - Galatasaray maçını şifresiz ve canlı vermesi beklenen yabancı kanallar:

Arena Sport 1, Arena Sport Serbia, Arena Sport Croatia, beIN Connect France, beIN Connect France 2, beIN Sports English, Blue Sport Liver, BT Sport 1, DAZN 1, Cosmote Sport 2, Nova Sport 3, Sky Sport Premium 1, Sky Sport 253, Sky Sport 3 Austria, Sky Sport 1 Hungary, TSN Malta 7, TV2 Sport Premium, Ziggo Sport

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, 02:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil ibrahim topal
Halil ibrahim topal - 2 yıl Önce

Galatasaray