"Barcelona, gelecek sezon Süper Lig'de oynayabilir"

Barcelona, UEFA tarafından 'Barça-gate' skandalı nedeniyle ceza alırsa Avrupa dışında oynama seçeneğini değerlendirebilir. LaLiga tarafından yasaklanırsa başka bir Avrupa ligini de seçebilir.

"Barcelona, gelecek sezon Süper Lig'de oynayabilir"

Barcelona, 'Negreira davası' olarak da bilinen şike davası kapsamında UEFA tarafından bir yaptırımla karşı karşıya. 

Avrupa futbolunun yönetim organı, kulübün İspanyol futbolunun hakem komitesinin eski başkan yardımcısı Jose Mara Enriquez Negreira'ya hizmetleri için ödeme yapmakla suçlanmasının ardından Avrupa Kupalarına katılmasını yasaklayabilir.

Tv3'te yayınlanan 'Onze' programına göre Barcelona, UEFA yaptırımının onaylanması durumunda Avrupa Kupaları dışında bir organizasyonuna katılıp katılamayacağını öğrenmek için bir çalışma yürüttü.

ASYA ŞAMPİYONLAR LİGİ İHTİMALİ

Katalan TV'sine göre bu bir seçenek. Hazırlık maçları oynamak ve bir diğeri de konuk kulüp olarak bir yarışmada yer almak. Kulüp ayrıca bir Asya Şampiyonlar Liginde oynamayı da düşünebilir.

BARCELONA İÇİN TÜRKİYE SEÇENEĞİ DE GÜNDEMDE

LaLiga'dan yasak gelmesi durumunda Barcelona'nın başka bir Avrupa liginde oynamayı düşünebileceği de bildirildi. Programda bazı ülkeler sayılırken Türkiye adı da geçti. 

Barça'nın sponsoru Beko ve yeni stadını inşaa eden Limak firması nedeniyle Türkiye ile yakın ilişkiler olduğundan bahsedildi. Ciddi bir hayran kitlesi olduğu da anlatıldı.

İstanbul'un 3 büyüklerinin kendilerine ait statları olduğu Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Olimpiayat stadının Barça'ya ev sahipliği yapabileceğinden bahsedildi.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 22:25
YORUM EKLE