Galatasaray'daki transfer bombasını açıkladı! "Anlaşmalar yapıldı, o da gündeme geldi"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona'ya 2-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray'daki transfer bombasını açıkladı! "Anlaşmalar yapıldı, o da gündeme geldi"

Galatasaray-Barcelona maçı öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı ve Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, bir araya gelmiş ve bazı organizasyonlar düzenlenmişti.

Yapılan görüşmelerde ise birtakım anlaşmaların yapıldığı ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, konuyla ilgili önemli bilgiler aktardı.

OLUMLU GELİŞMELER VAR

Zorlu mücadele öncesinde Galatasaray başkanı Burak Elmas’ın Barcelona başkanı Joan Laporta ile görüşmelerinden ise olumlu gelişmeler olduğunu söyleyen Nevzat Dindar, gelecekte transfer konusunda Barcelona’nın Galatasaray’a öncelik göstereceğinin altını çizdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KARŞILIKLI ANLAŞMALAR YAPILDI"

"Anlaşmalar var. Karşılıklı sözler verildi. Barcelona'daki yemekte gündeme gelen bir konuydu. Bu konu daha da ilerletildi. Galatasaray-Barcelona ilişkisinde ise Barcelona özellikle genç oyuncular konusunda Galatasaray’a bir öncelik tanıyacak. Bu ikili ilişkiler çerçevesinde Galatasaray birtakım transferler yapacak. Bu konuda karşılıkla anlaşmalar yapıldı."

"PJANIC İSMİ DE GÜNDEME GELMİŞ"

"Hatta Pjanic’in ismi de masada gündeme gelmiş. Sürpriz transferlere hazırlıklı olalım. Galatasaray, bu ilişki ağını mutlaka kullanacaktır.  Dolayısıyla Galatasaray, Barcelona’dan transfer yapacak. Hem Torrent hem de bu eşleşme sonrası özellikle yaz döneminde bazı isimler duyabiliriz."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 18:38
YORUM EKLE