Inaki Pena'dan Barcelona sorusuna çarpıcı cevap

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Inaki Pena Barcelona'ya dönme ihtimaliyle ilgili açıklama yaptı.

Inaki Pena'dan Barcelona sorusuna çarpıcı cevap

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitiren Galatasaray son 16 turunda Katalan devi Barcelona ile eşleşti. İlk maç Camp Nou'da oynandı ve 0-0 sona erdi.

Galatasaray'ın Barcelona'dan kiralık kadrosuna kattığı Inaki Pena kurtarışlarıyla maça damga vurdu. Maçın ardından konuşan Pena, sezon sonunda Barcelona'ya dönme ihtimali hakkında açıklama yaptı.

"OLMASI GEREKEN NEYSE O OLACAK"

"Barcelona'ya dönmek mi?" diyen Pena, "Olması gereken neyse o olacak, ben Galatasaray'a odaklandım ve başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ANDI"

“Takım olarak iyiydik bugün. Amacımız bu eşleşmeyi bir sonraki maça taşıyabilmekti. Bunu başardık. Diğer maçta neler olacağını göreceğiz. Çok mutluyum bu yüzden o zamana kaldığı için maç. Çok büyük bir gurur burada alkışlanmak. İşin sonunda herkes evine gidiyor. Herkes evinde olduğu yeri biliyor. Camp Nou'da alkışlanma benim için önemli ve mutlu bir andı.”

MUSLERA CEVABI

Maçtan önce kaptan Muslera'nın takımla konuştuğunu söyleyen İspanyol kaleci, “İçimizde olan rekabet bizi iyiye götürecektir. Muslera zaten insan olarak, futbolcu olarak örnek bir kişi. Bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Onunla beraber bu rekabet bize iyi gelecek. Bir tek benimle değil herkesle konuştu kaptanımız. Bizim Galatasaray olduğumuzu belirterek, ligde kötü olabiliriz ama her yerde yüzümüzü gösterip kafamızı yukarıda tutmamız gerektiğini söyledi.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2022, 09:28
YORUM EKLE