Kerem Aktürkoğlu'nu Fransa'dan isteyen kulüp belli oldu!

Geçen sezon Burak, Yusuf ve Zeki’li kadrosuyla PSG’yi geçip Lille’i şampiyon yapan ve bu sezon da Nice’i 2. sıraya taşıyan Christophe Galtier, kadrosunda yine bir Türk görmek istiyor. Fransız teknik adam, bir sürpriz şampiyonluk daha yaşamak için Galatasaray’dan Kerem’i gözüne kestirdi.

Kerem Aktürkoğlu'nu Fransa'dan isteyen kulüp belli oldu!

3. Lig’de Erzincan forması giyerken geçen sezon başında Galatasaray’a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, kısa sürede hem Milli Takım’a yükseldi hem de Galatasaray formasıyla Avrupa devlerinin ilgisini çekti.

Alman ve Fransız kulüplerinin radarına giren 23 yaşındaki hücum oyuncusuna, Ocak ayında çok ciddi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Genç yeteneği en çok isteyen isimlerin başında ise Christophe Galtier geliyor.

YİNE BİR MUCİZE PEŞİNDE

Geçen sezon Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik önderliğinde PSG’yi geride bırakarak Lille’i şampiyonluğa taşıyan Fransız teknik adam, bu sezon Nice’in başına geçti ve 12. hafta itibarıyla takımını 2. sıraya taşımayı başardı
Ancak Galtier, şampiyonluk için yine bir Türk oyuncuya ihtiyaç duyuyor. 55 yaşındaki çalıştırıcı, “Geçen sezon şampiyon olurken, Türk oyuncuların büyük katkısı oldu. Bu oyuncularda aidiyet duygusunu fazlasıyla gördüm. Bu da beni ve takımı zirveye çıkardı” ifadelerini kullandı.

OCAK AYINDA KEREM AKTÜRKOĞLU'NU İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre; Kerem’in çok iyi bir yetenek olduğunu belirten Galtier, kulüp yönetiminden bu transferin Ocak ayında mutlaka gerçekleşmesini talep etti.

Fransa’da Nice’in yanı sıra Lyon ve Nantes, Almanya’da da Stuttgart, Freiburg ve Wolfsburg, genç oyuncunun tüm maçlarını izletiyor ve teklif hazırlığı yapıyor.

ŞİMDİDEN 25 MAÇ RESMİ MAÇA ÇIKTI 

23 yaşındaki Kerem, bu sezon daha devreye yaklaşmadan tam 25 resmi maça çıktı. Galatasaray formasıyla 20 maçta 5 gol 4 asistle oynayan genç oyuncu, Milli Takım’da da 5 maçta süre aldı ve 1 gol attı.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 13:46
YORUM EKLE