Mustafa Kapı'nın yeni takımı şaşırttı! Geri dönüyor!

Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük, Galatasaray altyapısından yetişip 2020'de Lille transfer olan Mustafa Kapı ile büyük ölçüde anlaştı.

Mustafa Kapı'nın yeni takımı şaşırttı! Geri dönüyor!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

MUSTAFA KAPI İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Ajansspor'da yer alan habere göre; Fatih Karagümrük, Galatasaray altyapısında yetişen ve Ağustos 2020'de Fransız takımı Lille'in yolunu tutan Mustafa Kapı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

6 MAÇTA OYNADI

Lille'de A Takım'da forma şans bulamayan ve Lille OSC 2'de görev alan Kapı, toplamda 6 maçta çıktı fakat skora katkı sağlayamadı.

GALATASARAY'DAN OALYLI AYRILMIŞTI

19 yaşındaki futbolcu 2004'te Denizlispor altyapısından Galatasaray altyapısına transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılarda A Takım'da da şans bulan Mustafa Kapı, Cimbom ile sözleşme uzatmamış ve Ağustos 2020'de yetiştirme bedeli karşılığında Lille'de gitmişti.

BONSERVİSİYLE GELEBİLİR

Fransız kulübü ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi devam eden Kapı'nın bonservisiyle birlikte Fatih Karagümrük'e dönmesi gündemde.

EMRE MOR'U DA ALMIŞLARDI

Süper Lig'de yapmış olduğu sansasyonel transferlerle adından söz ettiren F. Karagümrük, yaz transfer döneminde son yıllarda beklentilerin gerisinde kalan Emre Mor'u da Celta Vigo'dan kiralamışlardı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2022, 00:50
YORUM EKLE