Sabri Gülel: "Kafamızda net rakam yok ama 20 milyon Euro'ya satmak isterim"

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Galatasaray'ın gündeminde olan yıldız golcüleri Haji Wright'ı 20 milyon Euro'ya satmak istediğini söyledi.

Sabri Gülel: "Kafamızda net rakam yok ama 20 milyon Euro'ya satmak isterim"

Antalyaspor'da gösterdiği performansla Katar'daki Dünya Kupası'nda boy gösteren ve devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ABD'li santrfor Haji Wright için yeni Başkan Sabri Gülel, gönlündeki rakamı açıkladı.

"20 MİLYON EURO'YA SATMAK İSTERİM"

Sabri Gülel, "Şu an kafamızda net bir rakam belirlemedik, ancak ben 20 milyon Euro'ya satmak isterim" ifadelerini kullandı.

SATIŞTAN TERCİHİ

Wright'ın satışından gelecek paranın yanı sıra ilerleyen yıllarda da kulübe para kazandıracak bir anlaşmayla göndermeyi istediklerini ifade eden Başkan Gülel, şöyle devam etti: 

"ARABİSTAN TERCİHİ ÖNÜMÜZDE YOK"

"Wright'tan 4-5 sene sonra da kulübün kazanmasını istiyoruz. Sonraki satışlardan da pay alarak... Benim için asıl önemli olan sonraki satıştan pay almak. Arabistan tercihi önümüzde yok, oradan gelen teklifleri değerlendirmeyeceğiz" diye konuştu.

GALATASARAY, DEVRE ARASINDA GÖRÜŞTÜ

Galatasaray, devre arası transfer döneminde Haji Wright için görüşmelerde bulunmuş ancak bonservis sorunu nedeniyle transfer gerçeklememişti.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 22:56
YORUM EKLE