UEFA paylaştı, Kerem Aktürkoğlu büyük fark açtı!

UEFA Avrupa Ligi'nin resmi Twitter hesabı, Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan Ianis Hagi ile Kerem Aktürkoğlu'nu kıyasladı.

UEFA paylaştı, Kerem Aktürkoğlu büyük fark açtı!

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa devlerini peşine takmıştı.

Sarı kırmızılılarla yeni sözleşmeye imza atan Kerem Aktürkoğlu'nu Avrupa'dan kulüpler ise izlemeye devam ediyor.

IANIS HAGI KARŞILAŞTIRMASI

UEFA Avrupa Ligi resmi twitter hesabı da Kerem Aktürkoğlu ile Ianis Hagi'yi kıyasladı.

Yapılan ankette Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın transfer listesinde de bulunan Ianis Hagi ile farkı açtı.

"MÜKEMMEL BİR HABER"

Ankete geniş yer ayıran İskoç basını, şu ifadeleri kullandı;

"Hagi ile Kerem'in kıyaslanması taraftarlar için mükemmel bir haber. Avrupa Ligi'nin Hagi'yi paylaşması kısa sürede ne kadar ilerlediğini gösteriyor. Geçtiğimiz ay Hagi benzer bir anketi kazanmıştı. Avrupa Ligi hesabı tarafından Elif Elmas, Felipe Anderson ve Karl Toko Ekambi arasında seçim yapılması istenmişti. 23 yaşındaki oyuncu 18 bin oyun %49,9'unu alarak kazanmış ve bu da Hagi'ye ne kadar saygı duyulduğunu, Rangers taraftarlarının onu ne kadar sahiplendiğini göstermişti. Hagi, Ocak 2020'de takıma katıldığından beri kulüpte kült bir isim oldu. Muazzam bir potansiyele sahip ve Giovanni van Bronckhorst onu daha istikrarlı hale getirebilirse değeri artacak. Van Bronckhorst yönetiminde şimdiye kadar umut verici bir başlangıç oldu, umalım da onu bir dünya şampiyonu haline getirebilecek bir tutarlılık düzeyi geliştirebilsin."

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 00:10
YORUM EKLE