Uğur Karakullukçu: "Daha iyi değilse bu mesleği bırakırım, çıldıracağım"

Galatasaray, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. Uğur Karakullukçu, İsmail Çipe ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Uğur Karakullukçu: "Daha iyi değilse bu mesleği bırakırım, çıldıracağım"

Galatasaray kalecisi İsmail Çipe’nin performansı eleştiri almaya devam ediyor.

Vole Youtube kanalında yayınlanan programda Galatasaray yorumcusu Uğur Karakullukçu, İsmail Çipe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY KALESİNDE KALECİ YOK-

İsmail Çipe, korkunç ya. 1. Lig’de bile 1. kaleci olma ihtimali çok düşük. Menemenspor’da kiralık oynayan Batuhan Şen var. İsmail Çipe’den 3 gömlek iyi kaleci değilse ben bu mesleği bırakırım. Ben halı sahada daha iyi kalecilerle oynadım. Galatasaray kalesinde kaleci yok. Nasıl maç yorumu yapabilirim ki?”

-BAŞKAN GİRESUNLU OLDUĞU İÇİN OKAN KOCUK VERİLDİ-

“Sayın Başkan Burak Elmas, Giresun’lu olduğu için Galatasaray’ın kalesinde kaleci yok. Çünkü Giresun’lu olduğu için Okan Kocuk verildi.”

-FATİH ÖZTÜRK, KOLLARINI MI KESTİ?-

“İsmail Çipe, gerçekten profesyonel. Çalıştığını biliyorum, duyuyorum da ama ortada bir gerçek var. 1. Lig’de çok daha iyi kaleciler var. Şampiyonluk görmüş herhangi bir takımın kalesinde böyle bir kaleci görmedim. Fatih Öztürk, ne yaptı, kollarını mı kesti, nasıl daha kötü kaleci olabilir? Niye oynamadığını anlamıyorum? Arkadaş çevresinde konuşsam daha başka konuşurum.”

-BU NASIL KAFA AĞABEY?-

“Doğan Alemdar’a talip oluyorsan ve olmuyorsa ‘İsmail Çipe olsun’ olmaz. ‘Mars’a gidemiyorsam Beylikdüzü’ne gidelim’ diyemezsin. Bu nasıl kafa ağabey, çıldıracağım.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2022, 12:04
YORUM EKLE