Xavi'den maç öncesi flaş Galatasaray ve Pena itirafı

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili, "Bizim için de Galatasaray için de telafisi olmayan bir final maçı olacak. Kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Xavi'den maç öncesi flaş Galatasaray ve Pena itirafı

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Xavi'nin açıklamaları şöyle:

"Galatasaray ilk maçta bizi ilk maçta durdurdu. Etkili olamadık ve üstümüze düşeni yapamadık. Final gibi bir maç olacak. Çünkü telafisi olmayacak. Atmosferi de biliyoruz. Kazanmamız gerekiyor." 

"İlk maçtakine benzer bir Galatasaray göreceğimizi düşünüyorum. Hücumda daha başarılı olmak zorundayız. İlk maçtaki hatalarımızı çalışarak yarın daha iyi bir netice almak istiyoruz."

"İlk maçı çok iyi analiz ettik. İlk maçta neleri yapamadığımızı gördük. Galatasaray'ın hakkını verelim ilk maçta çok kompakt oynadılar. Hatalarımızı analiz ettik ve yarın daha iyisini yapabilmek için iyi çalıştık."

"Galatasaray'ın hakkını vermemiz gerekiyor. Avrupa'da her takımla rekabet edebilecek düzeyde bir takım. Ayrıca Domenec Torrent, bizi çok iyi tanıyor ve çok iyi bir teknik direktör. Galatasaray'ın bize sorun çıkaracağını biliyorduk."

"En büyük hedefimiz gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak. Avrupa Ligi'ni kazanmak, bizi bu hedefe götürür."

"El Clasico değil, şu anda sadece Galatasaray maçına odaklanmış durumdayız, ötesini düşünmüyoruz."

"Inaki Pena, ilk maçta olağanüstüydü" 

"Daha iyi defans yapmalıyız. Düzeltmemiz gereken birçok şey var. Son dönemde birçok şeyi değiştirdik ama değiştirmemiz gereken konular var. Formda olduğumuz için iyi sonuçlar aldık. Daha iyi antrenman yapıp, daha iyi sonuçlar almalıyız tabii ki"

"Tabii ki kazanırsak moralimiz artacak. Kaybedersek tam tersi olacak. Futbol bu şekilde ilerliyor. Yarın için kesinlikle zor bir atmosfer. Şartlar tamamen farklı. Taraftar çok büyük destek verecektir. Hatta belki ilk maçtan da agresif olacaklardır. "

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 13:59
YORUM EKLE