Zamalek Başkanı'ndan flaş hamle! Mostafa Mohamed ile görüştü!

Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed için Zamalek kulübünden flaş bir atak geldi. Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Mostafa Mohamed ile iletişime geçti ve o vaatte bulundu

Zamalek Başkanı'ndan flaş hamle! Mostafa Mohamed ile görüştü!

Galatasaray'da tartışılan isimlerden biri de Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed olmuştu. Altay maçında da oldukça etkisiz olan Mısır'lı golcü için taraftarlar 'Bonservisini almayın' mesajını sosyal medyadan yönetime iletmişti.

ZAMALEK BAŞKANI İNAT EDİYOR

Mısır basınında da konu ile ilgili flaş bir habere yer verilirken Zamalek Kulübü başkanının Mostafa Mohamed için atağa kalktığı kaydedildi.

ASTIN ALMA OPSİYONUNU ETKİLEŞTİRMEMEK İSTİYOR

Haberde, Zamalek'in Mostafa Mohamed için alması beklenen 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu etkinleştirmemek istediği bilgisine yer verildi.

GALATASARAY'DAN GERİ İSTEDİ

Bununla beraber Mortada Mansour'un, Mostafa Mohamed'in iadesini Galatasaray'dan talep ettiği öne sürüldü.

MOSTAFA MOHAMED İLE TEMASA GEÇTİLER

Ayrıca Mortada Mansour'un yönetim kurulu aracılığı ile Mostafa Mohamed'e ulaştığı ve Galatasaray'ın kendisine teklif yapsa bile bunu kabul etmemesi gerektiğini söylediği ifade edildi.

TRANSFER VAADİ

Mostafa Mohamed'in Zamalek'e dönmesi halinde daha çok forma şansı bulabileceği, golcü futbolcuya iletildi.

Mohamed'e verilen vaatte, Zamalek'e dönmesi halinde Mısır milli takımında daha çok oynama garantisi verildiği, bununla beraber performansının yükselmesiyle beraber Avrupa'da daha iyi bir takıma satacaklarını söyledikleri aktarıldı.

Başkandan flaş Mostafa Mohamed hamlesi! Galatasaray ve ayrılık...

Mostafa Mohamed bu sezon toplamda 23 maça çıkarken 4 gol 1 asist üretti. (Fotomaç)

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 12:53
YORUM EKLE