Abdülkerim Durmaz: "Gol kralı olur, zaten Galatasaray'da kalmaz, bence haksızlık yapıyorlar"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu tartışmaları yeniden yaşanmaya başladı.

Abdülkerim Durmaz: "Gol kralı olur, zaten Galatasaray'da kalmaz, bence haksızlık yapıyorlar"

Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynadığı karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu, ilk yarıda önemli pozisyonlara girdi.

25 yaşındaki oyuncu, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçın ardından özellikle sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU GÜNDEMİ

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'E KAFAYI TAKMIŞLAR"

"Galatasaray'ın bütün pozisyonlarının içinde Kerem Aktürkoğlu vardı. Galatasaray taraftarı, bir şey olursa Kerem'e saldırıyor. Kerem'e bir eleştiriler var aklınız durur. Galatasaray, maça Kerem'siz başlasaydı? İlk yarıda 4 tane pozisyon var, 3'ünü Kerem kaçırdı, birinde de pası verdi Icardi kaçırdı. Galatasaray taraftarı, Kerem'e kafayı takmış."

"KEREM GİRDİKLERİNİ ATSA GOL KRALI OLUR, GALATASARAY'DA KALMAZ"

"Kerem, zaten girdiği pozisyonların yüzde 80-90'ını gole çevirse gol kralı olur. Icardi'den daha çok gol pozisyonuna giriyor. Icardi, 4 tanesinden 2'sini gol yapıyor, Kerem 4 pozisyondan bazen 1, bazen hiçbirini gol yapamıyor. Kerem, girdiği pozisyonları gole çevirse gol kralı olur, zaten Galatasaray'da kalmaz."

"BU KADAR TEPKİ GÖSTERMEK BENCE HAKSIZLIK"

"Kerem'in Kim Min Jae'nin yanından bir sıyrılışı var, Avrupa'da kaç tane futbolcu bunu yapabilir? Kim Min Jae, dünyanın en hızlı stoperlerinden biridir. Kerem'deki Allah vergisi bir sürat. Böyle bir oyuncuya bu kadar tepki göstermek bence haksızlık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Ülkar
Mustafa Ülkar - 7 ay Önce

Yüzde yüzünü veren ve her zaman kendini gelistiren bir oyuncu. Ona saldıranlar futboldan anlamayan fanatikler. Galatasaray da Abdulkerim, Torreira, Sacha Boey ve Icardi ile birlikte herseyini ortaya koyan bir futbolcu. Yolu açık olsun.

Samet
Samet - 7 ay Önce

Biz keremi kötülemiyoruz. Yanlış yerde oynuyor. Her atakta topu öldürüyor. Gol atma becerin yoksa ceza sahası içinde değil kenarında oynarsın. 10 numara da oynuyorsan ceza sahası önünde oynarsın. Ama her pozisyonda kerem son vuruş yapıyor. Her pozisyonda da topu yanlış kullanıyor. Bu kadar pozisyona girip 3 maçta 1 tane attı diye kimse bizden keremi çok beğenmemizi beklemesin. Kerem sol kanat oyuncusu ve kesinlikle orda forma mücadeleai vermesi lazım.

Abhaz54
Abhaz54 - 7 ay Önce

Sen iyimisin kardeşim?fenerli olduğun ve futboldan anlamadığın belli.Sen avrupada oynayıp Galatarayda kaçırdığın pozisyonların yüzde 20 sini kaçırsan kale arkasında top toplarsın. Kerem gol kralı değil olsa olsa gol kaçırma kralı olur.Adam her maç 4 5 tane yüzde yüzlük gol kaçırıyor.Galatasaray şu an 4.5.olsa böyle konuşabilirmisin?bayerne karşı pozisyonlar yakala hatta bir de boş kale yakala ve kaçır. Adamda gelir 4 kere 3 tane atar gider .Haydi hayırlı traşlar apocum

Emrah
Emrah - 7 ay Önce

Kerem yanlış konsantre oluyor adam geçmeye değil iyi vurmaya konsantre olmalı zaten rahat adam geçiyor. Profesyonellik zayıf yönünü geliştirmektir, bu nedenle iyi topa vurmaya konsantre olmalı . En iyi ustalar en zor işi en basit şekilde yapar çünki yapa yapa yaptığı iş basit gelir. Basit işi zorlaştırmamalı profosyoneller sadece dikkat ve mentalite ,saygılar sevgiler