Ahmet Çakar: "Galatasaray olduğunu söylememek terbiyesizliktir, bir de adamın kralıymış"

Galatasaray, Çaykur Rizespor galibiyetiyle bir maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puan farkını 5'e yükseltti.

Ahmet Çakar: "Galatasaray olduğunu söylememek terbiyesizliktir, bir de adamın kralıymış"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"HER MAYIS GECESİ DÜNYA GALATASARAY GÜNÜDÜR"

"Galatasaray, Türkiye Ligi'nde kiminle oynarsa oynasın her maça her yerde favori çıkıyor. Bu kararlılık sahadaki futbola da yansıyor. Galatasaray bütün maçlarını kazanabilir. Her Mayıs gecesi Dünya Galatasaray günüdür. Galatasaray'ın şampiyonluk şansının Fenerbahçe'den yüksek olduğunu söylememek terbiyesizliktir."

"ICARDI ADAMIN KRALI"

"Icardi'nin penaltıda topu Kerem Demirbay'a bırakması bana göre çok önemliydi. Icardi adamın kralıymış. Ego yok, dostluk ve abiliğin sembolü. Bencil değilmiş, zaten daha sonra golünü de attı."

"KAAN AYHAN, BOEY'İN YARISI KADAR DEĞİL"

"Kaan Ayhan'ın hücuma katkısı Sacha Boey'in yarısı kadar değil. Bence Okan Buruk, Kaan stoper, sağ bekte Barış, önde de Tete'yle başlamalıydı." 

"TORREIRA'YA YAPILAN MUTLAK KIRMIZI"

"Çok net kırmızı kart es geçildi. Hakem görmeyebilir. VAR kesinlikle çağırmalıydı. Torreira'ya yapılan hareket mutlak kırmızı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 01:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz sağlam
Deniz sağlam - 2 ay Önce

Her zaman cimbom

Emekli Metin
Emekli Metin - 2 ay Önce

Hakem görmek istemiyorsa sen ona bişey gösteremezsin.var dakide sahadakide bu kırmızı karta gozlerini yumuyorsa bu ulkede futbol biyere gitmez gidemez...zihniyete meselesi.10 sezondur şampiyon olamayan bi takım zorlama ile şampiyon yapılmak isteniyor.bu ortada..yazıklar olsun..çıkıp tv lerde durmadan gaz çıkara yalancilardan bıktık..

Ali Kalaycı
Ali Kalaycı - 2 ay Önce

Sağı solu belli değil bunun. Kiralama süresi bitmiş belli ki şimdi sakin takılıyor

Zihni Öztürk
Zihni Öztürk - 2 ay Önce

GS 6 gol atmış, paranoyak milletimiz FB şampiyon yapılmak isteniyor yorumu yapıyor . FB ile 1 maçı var o da kendi evinde .. Bir komplo teorisi de ben yazayım " GS--FB maçında raiting için puan farkı korunmak isteniyor! " İnşAllah iki takımdan biri 6-7 puan önde çıkar o maça ...