Tanju Çolak: "ABD'den kızım gördü, tam bir rezillik, Galatasaray'a gelince yok"

Galatasaray'ın Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etmesi Beşiktaş galibiyeti sonrasında şampiyonluk yolunda bir kez daha büyük moral kazandırdı.

Tanju Çolak: "ABD'den kızım gördü, tam bir rezillik, Galatasaray'a gelince yok"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray - Çaykur Rizespor sonrası yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I HER ZAMAN BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUM"

"Galatasaray, çok başarılıydı. 1. bölgeden, 2. bölgeye, oradan 3. bölgeye geçişlerde hızlı paslarla başarılı oldular ve skora ulaştılar. Galatasaray'ı her zaman böyle görmek istiyorum. Herkes bu maçın zor olacağını düşünmüştü."

"BASMADIK YER BIRAKMADILAR"

"Kerem Demirbay ve Torreira çok başarılıydı. Sahada basmadık yer bırakmadılar."

"YILDIZ FUTBOLCULARIN BÖYLE ÖZELLİKLERİ VAR"

"Icardi ayakta duramıyordu, direnci yoktu, sahada yoktu, fiziği yoktu ama maçın son anlarında bir top geldi, verkaç yapıp golü buldu. İşte yıldız futbolcuların böyle özellikleri var. Icardi'nin kendi ceza sahası dışından çıkmaması lazım. Orta sahada devamlı top alıp verecekse nasıl gol bulacaksın?"

"ABD'DEN KIZIM GÖRDÜ"

"Hakem maçı oturtamadı. Kaçırdığı kartlar ve fauller vardı. Rizesporlu futbolcunun Torreira'ya yaptığı hareket net kırmızı karttı. ABD'den benim kızım gördü, Bahattin Şimşek görmedi. Tam bir rezillik. Galatasaray'a gelince yok. Rizesporlu oyuncuya dokun, faul oluyor. VAR'daki Onur Özütoprak da başarılı değildi. Çok garipsedim. MHK'nin dinlendirmesi lazım, oyunculara da çok sinirli davranıyor. İtiraz ettiği için hemen Icardi'ye sarı kart gösterdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 20:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Hakem galatasaray'ı doğramak için elinden geleni yaptı ama takım o kadar güzel oynadıki, bir halt yiyemedi.

MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

Hakemler, Mhk, Tff ve diğer tüm takımlar blok halinde GS düşmanlığı yapıyor. O zaman da şu oluyor, ya biz son şampiyonuz diye havaya girip şampiyonluktan uzaklaşabilecek GS yi zorla motive edip yeniden Şampiyon olmasına katkı sağlıyorlar. 24 geliyor bu sene. Onlar böyle devam etsin.
Gs linin eli değiyor mesela, hiç bir güç uygulamadığı görülüyor ama faul, Rizeliler 2 eliyle birden net güç uyguladığı görülecek şekilde itiyor, faul yok.Zaha ve İcardiye faul serbest heralde. Alayını üst üste koyacağız...

Evren hastùrk
Evren hastùrk - 2 ay Önce

Ama teknik direktörümüz Okan buruk hakemlerden memnunum dedi daha bir hafta geçmeden hakem elestrisi basladi ne kadar omurgasız bı camiasiniz siz ya

Muratt
Muratt - 2 ay Önce

Az bişey kafan çalışsa g.s. gelince yok demezsin kaç tane pozisyon var gsliler yaptıda vermediği önceki maçlarda

Vedat
Vedat - 2 ay Önce

Amma da alışmışsınız kayıtsız şartsız hakemlerin desteklerine!..Maçlarınızda es kaza adil bir hakem gördüğünüzde kuduruyorsunuz

Hakan
Hakan - 2 ay Önce

Peki geçen haftalarda özellikle toriera ve barış alper başka takımda olsalardı hiçbir maçı bitiremedi her maç kırmızıları var fakat Gs ye 2 yılda bir kırmızı verildiği için pas geçiliyor ya 2.gol öncesi faul 4.golde kalecinin görüş açısında ofsayt onları görmeyen zamanında Gs den kovulan ve fb nin kucak açtığı kişi bugün sarı kırmızı gözlükle ofsayitimsiları bile göremiyor

Erhan etkan
Erhan etkan - 2 ay Önce

Biz sizlerle ayni maçı seyretmiyoruz

GS li
GS li - 2 ay Önce

Maçın hakemi rakip takima tescilli C.Cakirin kankası ve kumpas ortağıdır .