Ahmet Çakar: "Seni Galatasaray hamamında tellak yapmazlar, yaptığı bu haltı hiç kimse de görmedim"

Galatasaray, 5 şutunun direkten döndüğü maçta Gaziantep FK'yı son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Ahmet Çakar: "Seni Galatasaray hamamında tellak yapmazlar, yaptığı bu haltı hiç kimse de görmedim"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİM"

"Galatasaray galibiyeti sonuna kadar hak etti. 8-1 bitecek maç, 1-1 bitebilirdi. Ben hayatımda böyle bir maç görmedim. Neden? Bir takımın 5 tane topu direkten dönüyor. Üstelik 75-90 arası resmen korkunç bir istila yaşandı, bunu kötü anlamda söylemiyorum. Müthiş bir baskı vardı. Şampiyonluk yolunda bu tip ölüp ölüp dirilme galibiyetleri çok önemlidir."

"GALATASARAY, BİR ŞEKİLDE KAZANMASINI  BİLİYOR"

"Özellikle Galatasaray'ın son oynadığı iç saha maçlarına dikkat edin. Kayserispor maçının 78. dakikasına 1-1 giriyorsun, İstanbulspor maçı yine öyle, 2-0 geriye bile düşebilirdin. Şimdi de bu karşılaşma. Kötü oynuyorlar demiyorum ama bir şekilde kazanmasını biliyorlar."

"KEREM, BÖYLE ŞEYLERE TAKILMAYACAK"

"Oyundan çıktığı esnada Kerem Aktürkoğlu'na tepkiler vardı ama ben bunu çok büyütmüyorum. Kerem dönüp topunu oynayacak. Böyle şeylere çok takılmamalı. Her kulüpte bunlar yaşanabilir." 

"SENİN GALATASARAY HAMAMINDA TELLAK BİLE YAPMAZLAR"

"Sumudica'nın yaptığı bu haltı hiçbir deplasman teknik adamında görmedim. (Takımı gol atınca oturun demesi) Sumudica'nın hareketleri Galatasaray'da belki 3 sene, belki 5 sene sonra teknik direktör olurum diye olabilir. Bence hiçbir zaman olmaz da... Sumudica'nın bu hareketi geleceğe yatırımdır. Sumudica oğlum, derin Galatasaray lobisi seni Galatasaray'ın hocası değil, Galatasaray hamamında tellak yapmazlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 00:33
YORUM EKLE