Ali Naci Küçük: "Galatasaray görüşüyor, ciddi maaş istiyor, 3-4 katını söylemiş"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray görüşüyor, ciddi maaş istiyor, 3-4 katını söylemiş"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınından Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Hakem kötüydü ama Galatasaray da kötüydü. Kayserispor hak ettiği bir galibiyet aldı. Çağdaş Atan'ı tebrik ediyorum. Özellikle orta sahadaki üstünlük belirleyici faktör oldu."

"Hakemin skora etki edecek hataları var ama Kayserispor'un galibiyetini gölgelemesin. İlk dakikada Icardi'nin pozisyonu penaltı. Nedense VAR, yine Galatasaray lehine olan pozisyonda devreye girmedi." 

"Okan hoca hala yerli futbolcu kazanamadı. Sürpriz bir isim çıkaramadı. Emre Kılınç'tan çok kolay vazgeçti. Seferovic diye bir oyuncusu var. Demek ki bir yerlerde hata var."

"Galatasaray bugün hakem hataları nedeniyle değil, kötü olduğu için kaybetti. Herkes kötüydü. En kötüyü seçmek zor. Galatasaray'ın odaklanması gereken yer, burası. Hakem evet kötüydü ama önce futbol."

"Galatasaray'ın kötü futbolunu konuşuyoruz, doğru. Ancak bir taraftan da Okan Buruk'un hakem isyanına da haksız diyemeyiz. 1. dakikada penaltıyı verse bambaşka bir oyun olacak." 

"Sacha Boey ile kontrat görüşme süreci devam ediyor. Ciddi zam istiyor. Menajeri, Galatasaray'dan şu anki garanti ücretinin 3-4 katını istemiş."

"Okan Buruk hakem konularında haksız değil. Galatasaray'ın VAR ve AVAR hakemleri 2 isim arasında değişiyor hep. Nasıl bir algoritma bu?"

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2022, 18:44
YORUM EKLE