Altan Tanrıkulu: "Bu adam iki hafta önce Galatasaray'dan gidecekti, birileri oynatılması için emir mi verdi?"

Galatasaray'da Tanguy Ndombele, Manchester United maçındaki performansıyla tüm kredisini tüketti.

Altan Tanrıkulu: "Bu adam iki hafta önce Galatasaray'dan gidecekti, birileri oynatılması için emir mi verdi?"

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Galatasaray'ın Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, BU HATAYI NASIL YAPARSIN?"

"Icardi, Mertens, Zaha ve Ziyech'in olduğu bir takıma enerjilerini yükseltsin diye nasıl Ndombele'yi koyarsın? Bu hatayı nasıl yaparsın? Bunu anlayamadım. Önde 4 tane böyle oyuncu varken nasıl yaparsın? Bruno Fernandes elini kolunu sallayarak gelip vurdu. Ndombele nerede? Fernandes, bunu iki kez yaptı, biri de direkten döndü."

"NDOMBELE OYNAYACAK DİYE 3 TANE GOL YEDİN"

"Torreira'ya nereye koşsun? İlk goldeki frikiği getirdi, her yere bastı. O adamın yanına bir tane daha enerjisi yüksek oyuncuyu koysan belki hep 1 fark olacaktı, 2 farka çıkmayacaktı. Ndombele'ye ne gerek var? Onu oynatacaksın diye 3 tane gol yedin. Oliveira, Kaan Ayhan rakipler için başa bela. Kerem Demribay'ın kalitesi belli."

"BİRİLERİ OYNATILMASI İÇİN EMİR Mİ VERDİ?"

"Ndombele'ye ne gerek var? Bu adam iki hafta önce Galatasaray'dan gidecekti, birden bire ne oldu? Birileri oynatılması için emir mi verdi? Bana ne Ndombele'den... Galatasaray ile oynayacak herkes orta sahada Ndombele'nin oynamasını ister." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 20:55
YORUM EKLE