Batuhan Karadeniz: "Galatasaray için bu zamana kadar ne yaptı? Ayakkabısını sahaya koyarım ama..."

Galatasaray, sezonun en kritik maçlarından birini oynadığı Kopenhag karşısında 1-0 mağlup oldu.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray için bu zamana kadar ne yaptı? Ayakkabısını sahaya koyarım ama..."

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"TETE, BU ZAMAN KADAR NE YAPMIŞ?"

"Bu Tete, Galatasaray için ne yapmış bu zamana kadar? 45. dakika niye oyundan adam çıkaramazsın? Kimse kusura bakmasın, Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi antrenörü değil. Olamaz! Kopenhag'a sen nasıl yenilirsin ya!"

"ZIYECH'IN AYAKKABASINI SAHAYA KOYARIM AMA..."

"Çok açık ve net söyleyeceğim, ben Ziyech'in ayakkabısını sahaya koyarım ama bu Tete'yi oynatmam!"

"BU ÇOCUĞUA KÜFÜR ETTİRTMEYİN"

"Kerem Aktürkoğlu, 10 numara oynamaz. Bu çocuğa da küfür ettirtmeyin. Sağ açık oynat, sol açık oynat. 10 numara oynatma! Geçen hafta Barış Alper Yılmaz'ı sol bek oynattın. Bu nasıl bir kadro yapılanması? Bu transfer yanlışıdır. Senin 10 numaran yok mu? Mertens'in kariyerine yazık."

"HİÇBİR MAÇTA BÖYLE OYNADIĞINI GÖRMEDİM"

"Galatasaray'ın, yaşım kemale erdiğinden beri hiçbir önemli Şampiyonlar Ligi, Avrupa maçında böyle oynadığını görmedim. Ah dediğiniz pozisyon var mı? Yok.

"OKAN HOCANIN YERİNDE OLSAM HERKESİ KOVARIM"

"Kopenhag bu grupta 8 tane gol yemiş. 8 tane golün sadece 1 tanesini kafayla yemiş. Bu takıma 48 tane orta açıyorsun. Nerede bu analiz? Futbolun en önemli şeyi analizdir arkadaşlar. Okan Hoca, senin yerinde olsam analiz grubundaki herkesi kovarım! 12 milyon Euro para gitti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 23:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 5 ay Önce

Zaha ve Tete Ndombele gibi yanlış transferlerdir.Zaha ile Kerem yanlış yerde oynamaya mahkum edilmiştir.Zaha ve Tete şişirilmiş balkondan başka bir şey değildir.Sarf edilen paralara ve giden tura yazık olmuştur.Defansif yönü kuvvetli sol bek ile 8 numara orta saha olmadan superlig ve UEFA maalesef hayal kırıklığı olacaktır.