Batuhan Karadeniz: "Galatasaray için öleceksin deseler düşünmez, acayip bir Galatasaraylı, yeri doldurulamaz"

Galatasaray, Avrupa'da finali hedeflerken Sparta Prag'ı sahasında 3-2 mağlup etti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray için öleceksin deseler düşünmez, acayip bir Galatasaraylı, yeri doldurulamaz"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, GOLCÜLÜKTEN BİR TIK ÖTEDE BİR OYUNCU"

"Ben golcü oyuncu gördüm ama Icardi golcülükten bir tık daha ötede bir oyuncu. Kendini geriye atmaya başladı, asist özelliğiyle falan bir şeyler yapmaya çalışıyor. İleride topla buluşamadığı için soğudu adam."

"GALATASARAY TARAFTARININ DEĞİŞİK BİR AŞKI VAR"

"Ben Galatasaray taraftarı kadar bağlı bir taraftar görmedim. Benim arkadaşlarım da var Galatasaraylı, adamlar şirket sahibi, her maça geliyor. Galatasaray taraftarının değişik bir aşkı var ve bir şey söyleyeyim, susmuyorlar!"

"ICARDI'NİN KÜSMEYE HAKKI YOK"

"Icardi'nin küsmeye hakkı yok, bu ülkede herkes Icardi'yi seviyor. Icardi'ye "Yeğenin Kayra'ya bir tane imzalı forma yolla, Prag'a yapıştıracaksın" dedim. Oğlum Kayra'ya kendi el yazısıyla forma yolladı. Kayra'nın duasıyla golünü attı."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I NASIL SEVMEYEYİM?"

"Galatasaray taraftarı mücadele eden her oyuncusunu seviyor. Ben Galatasaraylı olsam Barış Alper Yılmaz'ı nasıl sevmeyeyim? Bir futbolcu kötü oynayabilir ama kötü koşamaz. Ben oyuncunun niyetine bakarım. Koşuyorsa, çabalıyorsa, benim için her zaman öndedir."

"ZIYECH'İNANILMAZ BAŞARILARI VAR AMA..."

"Ben bir yıldız oyuncuya bakarım. Hakim Ziyech'in geçmişinde Ajax, Chelsea, inanılmaz başarıları var. Benim yıldız olarak seni kabullenmem için benim takımımda başarılı olman lazım. Yıldız olduğu için bu parayı verdim ama sen devamını getiremedin."

"MUSLERA, ACAYİP BİR GALATASARAYLI"

"Muslera'ya Galatasaray için öleceksin deseler düşünmez bu herif. Acayip bir Galatasaraylı, çok değişik bir kaleci. Muslera'yı hepimiz seviyoruz. Hiçbir insan Muslera'nın yerini dolduramaz."

"ICARDI'Yİ BESLEMENİNİN YOLUNU BULACAKSIN"

"Hocam Icardi'yi besleme yolunu sen bulacaksın, benim buradan Icardi'yi besleyecek halim yok. Bir santrfor orta sahayı geçmez. Kendi yarı sahasına gelmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 19:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 3 ay Önce

Şimdiden yorumculuğu futbolculuk kariyerinden büyük.