Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'ın tek ilacını söylüyorum, bu takımın..."

Galatasaray, Süper Lig'de Karagümrük'ü Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'ın tek ilacını söylüyorum, bu takımın..."

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN PERFORMANSI TAKIMI ETKİLİYOR"

"Serdar Dursun, Icardi'den daha fazla işe yaradı. Galatasaray'ın birkaç maçtır performansı düştü. Icardi'nin performansı takımı kökten etkiliyor. Karagümrüklü kalecinin bireysel hatası olmasa Kerem Aktürkoğlu'nun golü olmayacaktı. Bulduğu pozisyonları hunharca harcıyorlar ve kalesinde de ciddi pozisyonlar veriyorlar. Okan hocada performans düşüklüğü var."

"DERBİDEN FAZLA BEKLENTİNİZ OLMASIN"

"İki takımın da formda olduğu zamanda bu derbinin oynanmasını isterdim. Ama Fenerbahçe de Galatasaray da çok formda değil. Onun için futbola doyacağız diye fazla bir beklentimiz olmasın. Çok öyle bir derbi beklemiyorum."

"FUTBOL 1-2 TANE OYUNCUYLA OYNANMAZ"

"Galatasaray'ın acilen kendisine çeki düzen vermesi lazım. Bu futbol 1-2 tane futbolcuyla oynanmaz. Icardi'yi sakat sakat oynatırsan performansı tabii ki düşecekti. Icardi, formundan düştü. Bu çok normal. Biraz bekleyebiliriz, sabredebiliriz ama tabii ki kötü oynadığı için de 60. dakikada oyundan alıp adamın özgüvenini kırmaya gerek yok." 

"GALATASARAY'IN TEK İLACI"

"Ziyech geldiğinden beri 60. dakikada oyundan düşüyor. Bu adamlar hazır olmuyor mu? Bu adamların kondisyonunda sıkıntı var. Demek ki antrenman metodunda bir sıkıntı var. Geçen sezona göre olmayan bir olay var ya da oyuncular kendine bakmıyor. Galatasaray'ın tek ilacını söylüyorum, devre arası... Bu takımın dinlenmeye ihtiyacı var, bu takım yoruldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 12:53
YORUM EKLE