Batuhan Karadeniz: "Siz hangi maçı izlediniz, ne anlatıyorsunuz? Galatasaray..."

Galatasaray, Süper Lig'de 4. haftayı Gaziantep FK galibiyetiyle kapattı.

Batuhan Karadeniz: "Siz hangi maçı izlediniz, ne anlatıyorsunuz? Galatasaray..."

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I ÇOK BEĞENDİM"

"Galatasaray'ı çok beğendim, güzel futbol oynadı. Muslera, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu... Kerem'in iyi oyuncu olduğunu ben ısrarla söylemiştim."

"KEREM, MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ YAPTI"

"Kerem Aktürkoğlu iyi oyuncu, dinlenmesinden yanaydım. Sahada dinlendi, 3 maçtır sahada yoktu. Bugün muhteşem geri dönüşü oldu. Muslera'yı söylemeye gerek yok. Allah'ın bir lütfu."

"GALATASARAY 8 YESE 9 TANE ATARDI"

"Siz hangi maçı izlediniz, ne anlatıyorsunuz? Hakemlik ne var ben anlamadım. İnsanların başarısını gölge düşürmek için hakemi söylüyorsunuz. Bugün Galatasaray 8 tane yese 9 tane atardı. Galatasaray, çatır çatır oynadı, çatır çatır galip geldi."

"BU ADAM UZAYDA MI SAKATLANDI?"

"Zaha'dan olmaz. Sen elindeki Kerem'e, Halil'e sahip çık. Bu aday uzayda mı sakatlandı, nerede sakatlandı? Hazır olmadan sahaya attılar adamı, fazla yüklemeden arka adalesinde yırtık var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, 17:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahattin  Altintaß
Selahattin Altintaß - 9 ay Önce

Benim gôrûßûm helvaya tat vermesi gereken okan hoca ve inaniyorumki bu guruplardan çikip finàl oyniyacaģiź baßarilar diliyorum tûm kàlbimle