Batuhan Karandeniz: "Bu lig kapatılsın, bu lige 5 kuruş para verilmez, Galatasaray'ın..."

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Batuhan Karandeniz: "Bu lig kapatılsın, bu lige 5 kuruş para verilmez, Galatasaray'ın..."

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karandeniz, Sivasspor - Galatasaray maçının ardıdan dikkat çeken yorumlar yaptı.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN İKİ TANE PENALTISI VERİLMEDİ"

"Bu lig kapatılsın! Böyle saçma sapan, insanların hakkı yenen... Galatasaray'ın ki tane penaltısı verilmedi. Kerem Demirbay'ın da destek ayağına yan taraftan müdahale var ama sen izlemiyorsun. Bu lige 5 kuruş para verilmez. Zorbay Küçük, sen hangi maçı izliyorsun? Bir şampiyonluk mücadelesi var burada!"

"FUTBOLCU OLAMADI AMA HAKEM OLACAĞIZ"

"Hakemlik kurslarına başlıyorum. Türk futbolunu kurtarmaya geliyorum. Hakem Batuhan Karadeniz diyeceksiniz! Futbolcu olamadık ama hakem olacağız."

"YAZIK OLDU"

"Okan Hoca sen de 80'de Tete'yi oyuna alıyorsun, Zaha sahada yok. Şampiyonluk yolunda hiç darbe alınmayacak bir maçta yazık oldu. İyi dediğimiz yaşamıyor. Kerem Aktürkoğlu, adama vuruyorsun sarı kartın var bir de dönüyorsun ahkam kesiyorsun, küfür ediyorsun."

"OKAN HOCANIN KENDİSİNİ TOPLAMASI LAZIM"

"Okan Hoca düştü. Eski heyecanı kalmadı, yoruldu. İlk başta Okan Hoca'nın kendisini toplaması lazım."

"ABDÜLKERİM, SON YILLARDA GÖRDÜĞÜM EN İYİSİ"

"Allah nazardan saklasın uzun zamandır gördüğüm inanılmaz bir oyuncu var. Abdülkerim Bardakcı... Son yıllarda gördüğüm en iyi stoperlerden bir tanesi. Adam tam gol attım diyor, "Heyecanlanma lan" diyor kademeye geliyor adamın ayağından topu alıyor. Çocukla oynar gibi sahada oynayan bir Abdülkerim var."

"ICARDI, REKLAM ÇEKİMLERİNE GELİCNE MERMİ GİBİ"

"Bu Icardi çok rollendi, patlar dedim. Reklam çekimlerine gelince mermi gibi. Arjantin'de balıklama, Alpler'de kayak... Allah sonumuzu hayır etsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 13:39
YORUM EKLE