"Bileti kesildi, Galatasaray'ı bekliyor"

Galatasaray'da Ndombele beklentilerin altında kalırken transferinden vazgeçilen Matias Vecino da sıkıntılı günler yaşıyor.

"Bileti kesildi, Galatasaray'ı bekliyor"

Ocak ayındaki ara transfer dönemine büyük önem veren Galatasaray'da orta saha mevkisine öncelik verildi. 

Ndombele'nin performansından memnun kalmayan teknik heyet, yönetimden takviye talebinde bulundu. 

OCAK AYINDA MASAYA OTURULACAK

Ndombele'nin 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan sarı kırmızılılar, Ocak ayında Tottenham ile masaya oturmayı planlıyor. 

BAŞKA BİR TAKIMA KİRALANACAK

İngiliz ekibiyle yapılacak olan görüşmede, kiralık sözleşmenin iptali için temaslarda bulunulacak. Ndombele'den zarar etmek istemeyen Tottenham'ın oynayabileceği başka bir takıma kiralaması gündemde.

LİSTEDEKİ İLK İSİM MATIAS VECINO

Orta saha arayışlarını hızlandıran Galatasaray'ın listesindeki ilk isim Lazio forması giyen Matias Vecino olarak belirlendi. 

OKAN BURUK, ÖZELLİKLE İSTİYOR

Yaz transfer döneminde de gündeme gelen yıldız futbolcu için ocak ayında yeniden devreye girilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un özellikle kadrosunda görmek istediği Vecino'da ısrarcı olan yönetim şartları zorlayacak. 

Galatasaray'ın kadrosunda görmek istediği Matias Vecino hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Vecino için ayrılık çanları çalıyor.

SARRI, KADRO DIŞI BIRAKTI

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Matias Vecino'yu İtalya Kupası'nda oynanan Genoa maçı kadrosuna almadı.

BİLETİ KESİLDİ

İtalyan basınında yer alan haberlerde; 32 yaşındaki oyuncunun antrenmanda gösterdiği 'disiplinsizlik' nedeniyle kadroya giremediği kaydedildi. Yaşanan bu gelişme sonrası Vecino'nun ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali daha da arttı. İstediği süreleri alamayan deneyimli orta saha, kadro dışı kararı sonrası ayrılığa sıcak bakıyor.

GALATASARAY'DAN TEKLİF BEKLİYOR

Galatasaray ile görüşmeye hazır olan Matias Vecino, teklif bekliyor. Ocak ayında transferi bitirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, teklif hazırlığında. 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Vecino'yu uygun bir bedelle kadrosuna katmak istiyor. 

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 23:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin Gökberk
Yasin Gökberk - 5 ay Önce

Adam hem 32 yaşında, hemde disiplinsiz deniliyor niye sorunlu bir futbolcuyu almak istersiniz anlamadım. Başa bela mı almak istiyorsunuz.

Gurko
Gurko - 5 ay Önce

Başka adammı kalmadı orda disiplinsiz olan burda neler yapmaz

Metin Filiz
Metin Filiz - 5 ay Önce

Adamı niye beğenmezsiniz ki yaaa.Kendisi itiraf ediyor.CİMBOM a gelirse hem disiplinli hemde form düzeyini %95e çikartacağini söyluyormuş.Ayrica bonservisi sudaz ucuzmuş.