Bülent Timurlenk: "Galatasaray formasını tartışmasız iki yıl daha sonuna kadar hak ediyor"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle görüşmeler yapılıyor.

Bülent Timurlenk: "Galatasaray formasını tartışmasız iki yıl daha sonuna kadar hak ediyor"

beIN SPORTS yorumcusu Bülent Timurlenk, Fernando Muslera gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"1+1 YILLIK TEKLİF YAPILACAKTIR"

"Galatasaray'ın Muslera'ya 1+1 yıllık sözleşme teklif edeceği çok kuvvetle muhtemel ama Muslera cephesinden de şöyle bir şey var. Çocukları burada doğdu, en büyük oğlu artık eğitim çağına geldi. Ancak bunlar aşılamayacak şeyler dğeil. Hatta ufak bir detay vereyim. Uluslararası eğitim veren okullar çoğunlukla Kemerburgaz tarafındadır. Galatasaray da önümüzdeki yıldan itibaren Kemerburgaz Tesisleri'ne geçmek istiyor." 

"EĞİTİM KONUSUNDA TELAŞLARININ OLACAĞINI SANMIYORUM"

"Birçok futbolcunun da Florya'da oturmak yerine Göktürk ve Kemerburgaz'a bölgesine taşınacağı da ortada. Mesela Icardi, o tarafta oturuyor. Dolayısıyla çocukların eğitimi için aile olarak ülkelerine dönme konusunda telaşlarının olacağını sanmıyorum."

"PARMA'YA GİTMEZ"

"Benim tahminin, Muslera futbolu Galatasaray'da bırakmayacaksa da bence Uruguay'da bırakır. Bundan sonra Serie A'ya yeniden yükselecek olan Parma'ya gidip bir meydan okumaya girmez. Muslera'nın tartışmasız iki yıl daha Galatasaray'ın kalesini sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 00:45
YORUM EKLE