Didier Drogba: "Bir Galatasaray oyuncusu için müthiş bir şey, gerçek anlamda Galatasaraylı oldum"

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba, Galatasaray hakkında övgü dolu sözler sarf etti.  

Didier Drogba: "Bir Galatasaray oyuncusu için müthiş bir şey, gerçek anlamda Galatasaraylı oldum"

Galatasaray'ın dünyaca ünlü eski oyuncusu Didier Drogba, Fransa'da bir YouTube kanalında Galatasaray kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Drogba'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY OLAĞANÜSTÜYDÜ"

"Bizi takip eden tüm Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum 'Cimbombom dostlarım cimbombom!' Olağanüstüydü. Olağanüstü. 1.5 yıl orada yaşadım. Türkiye Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadım.

"FENERBAHÇE'YE GOL ATTIM, GERÇEK GALATASARAYLI OLDUM"

"Fenerbahçe'ye gol attım, bu bir Galatasaray oyuncusu için müthiş bir şey, belki de o gün insanların gözünde gerçek anlamda Galatasaraylı oldum." dedi.

"SÜPER BİR OYUNCU GRUBUMUZ VARDI"

"Gerçekten olağanüstü, müthiş bir deneyimdi. Ömürlük dostlar edindim. Fatih Terim, oyuncular... Süper bir oyuncu grubumuz vardı. Felipe Melo, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Fernando Muslera... Kendisi hala Galatasaray kalesini koruyor. Gerçek bir aileydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 22:32
YORUM EKLE