Dursun Özbek: "Nesini soruyorsun? Hangi yönetim ya da hoca onu almak istemez, 3-4 oyuncumuza daha teklif var"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; "Ronaldo'nun nesini soruyorsun? Ronaldo'yu kadrosuna hangi hoca ya da yönetim almak istemez?" dedi.

Dursun Özbek: "Nesini soruyorsun? Hangi yönetim ya da hoca onu almak istemez, 3-4 oyuncumuza daha teklif var"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansı Spor Masası'na açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Ronaldo sorusuna da dikakt çeken bir cevap verdi.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

Cristiano Ronaldo sorusu

An itibariyle boşta olan dünya yıldızı Ronaldo hakkındaki soruyu da cevaplayan Başkan; "Ronaldo'nun nesini soruyorsun? Ronaldo'yu kadrosuna hangi hoca ya da yönetim almak istemez? İsteriz fakat koşullar çerçevesinde bizde oynamasını gerektirecek mali yapıya sahip değiliz. Ronaldo, en önemli futbolculardan birisi, millet bunu bize yakıştırıyor." sözlerini sarf etti.

"Kimseyi satmaya niyetimiz yok"

Dursun Özbek takımdan ayrılma ihtimali olan isimler hakkında; "Hiçbir oyuncuyu satma niyetimiz yok. Çok iyi kadromuz var ve şampiyonluğa gidiyoruz. Cumhuriyetin 100. yılındaki şampiyonluğu çok değerli görüyoruz. Sacha Boey ve Victor Nelsson'un yanı sıra 3-4 oyuncuya daha teklif var. Çünkü kadro, çok güzel bir kadro." dedi.

"Yusuf Demir, Türk oğlu Türk futbolcu"

Yabancı sınırına karşı olduklarını belirten Galatasaray Başkanı; "Yabancı oyuncu kısıtlamasının Türk futboluna hiçbir katkısı yok. Galatasaray olarak yabancı sınırlamasına karşıyız, yerli futbolcuların performansı iyiyse zaten oynuyor. Yusuf Demir, Türk oğlu Türk futbolcu. Öyle şartlar getirmişiz ki, Türk statüsünde oynayamıyor. Bu kuralları koyduğumuz gibi, kaldırmasını bilmeliyiz. Yusuf'un Türk oynamasında kime zarar var?" dedi. 

Kaynak: AA

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022, 01:04
YORUM EKLE