Elvir Baliç: "Bir oyunda daha ne yapsın? Galatasaray'da bambaşka bir oyuncu oldu"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında eksiklerinin olduğu maçta Konyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Elvir Baliç: "Bir oyunda daha ne yapsın? Galatasaray'da bambaşka bir oyuncu oldu"

Tivibu Spor yorumcusu Elvir Baliç, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Baliç'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HAK ETTİ"

"Maçtan önce sürpriz beklemiyordum. Hiç panik yapmayan her zaman kendi oyununu oynayan bir Galatasaray var. Elindeki kısıtlı kadrosuna rağmen 3 puanı hak eden bir Galatasaray vardı."

"MERTENS, BİRAZ DAHA OYUNDA KALABİLİRDİ"

"Okan hoca, iyi bir teknik direktör olduğunu bir kez daha gösterdi. Belki Mertens, biraz daha oyunda kalabilirdi. Onu biraz yanlış buldum. Yine de kısıtlı bir kadoryla güzel bir rotasyona gitti. Oyuncuları gerçekten iyi tanıyor."

"9 GOL YEMELERİ İNANILMAZ"

"Galatasaray'ın en büyük özelliklerinden biri bence gol yememsi. Öyle stoperleri var ki sadece 9 gol yemek inanılmaz. Kaan Ayhan sağ bek oynuyor ve sırıtmıyor. Barış Alper Yılmaz, sol bek oynuyor ve o da başarılı."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, DAHA NE YAPSIN?"

"Abdülkerim Bardakcı, bambaşka bir oyuncu oldu. Gerçekten sol ayağına top o kadar yakışıyor ki... Hücuma çıkıyor, oyun sıkıştığında topu getiriyor, zaman zaman orta yapıyor, sürekli Barış Alper Yılmaz'a başarılı uzun toplar atıyor. Müthiş bir gol attı, duran toplarda hep ceza sahasında oluyor. Bir oyunda daha ne yapsın? Gerçekten müthiş oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 15:41
YORUM EKLE