Emre Belözoğlu: "Okan Buruk'tan sonra Galatasaray'da teknik direktör olsunlar"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu: "Okan Buruk'tan sonra Galatasaray'da teknik direktör olsunlar"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'da yayınlanan programa konuk oldu.

Emre Belözoğlu, kendisi hakkında Galatasaray ile ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BANA HAKKI OLAN BİR CAMİADIR"

"Bugünlere gelmemde en büyük vesile olan kulüp Galatasaray'dır. Orada beni yetiştiren hocalarım. Galatasaray, bana hakkı olan bir camiadır. Ancak Fenerbahçe gönlümdeki en büyük takım, gönlümde yaşattığım her zaman iyi olmasını istediğim yegane camialardan birisi. 3 Temmuz gibi Fenerbahçeliler gibi bayrak meselelerden birinde takım içinde kaptanlık yaptım. Ne yazık ki ülkemizde insanların unutmak istedikleri konular var. Ben kolay kolay unutan birisi değilim. Fenerbahçe'nin içinde birçok acıyı ve mutluluğu yaşadım. Fenerbahçe'nin ta kendisi olan oyunculardan biri olduğumu düşünüyorum. Sokakta da insanlar bunu bana yaşattı. Benim için şerefti." 

"HAYAT NE GETİRİR BİLEMEYİZ"

Emre Belözoğlu, "İleride bir gün sizi Galatasaray'da görebilir miyiz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Galatasaray, bende emeği olan değerli insanların olduğu bir camia. Çok büyük konuşmanın Türkiye'de yeri var ama ben şu an zamanı olmadığını düşünüyorum. Hayat ne getirir bilemeyiz."

"OKAN BURUK'TAN SONRA ARDA TURAN, SELÇUK İNAN'I GÖRMEK İSTERİM"

"Ben Galatasaray'ın başında Okan Buruk'tan sonra Arda Turan, Selçuk İnan'ı görmek isterim. Onları oraya daha çok yakıştırırım. Türkiye'de bir gün büyük takım çalıştıracaksam Fenerbahçe olmasını isterim. Eğer olmazsa benim için hayatın sonu değil. En büyük hedefim teknik direktörlük hayatımın uzun bölümünü Avrupa'da geçirmek."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 22:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Avni Denli
Avni Denli - 5 ay Önce

Gittiğin her takıma taşattığın kabusları GS yımıza yaşatamazsın.Buna ne aklı
n nede karakterin müsait değil.

Metin Filiz
Metin Filiz - 5 ay Önce

Bir kere sizin GS yın içişlerine karişma hakkın yok.Hadi ordan sende Çağirsalar koşturarak gidersin ama onu geçeceksin malesej Emre bey..

bahri
bahri - 5 ay Önce

galatasarayda görmek istemediğim tek insan getirirlerse takımı bırakırım

Cevdet kaya
Cevdet kaya - 5 ay Önce

Gs taraftarı seni hiç bir zaman kabul etmez. Gs dışında hangi takımla.oludsan ol ama gs senle.asla olmaz. Gs karşı yaptığın çirkefliği asla unutmaz

Ömer yağan
Ömer yağan - 5 ay Önce

Emre Belözoğlu ben bir Galatasaraylı olarak söylüyorum sen birgün Galatasaray da görev yaparsan ben kendim ve ailem için söylüyorum Bir daha asla ve asla evimde ve çevremde Galatasaray adı anılmayacak